Direktlänk till inlägg 30 april 2008

Kaffe

Av Rosanna - 30 april 2008 16:42

Har hunnit med en hel del under tiden.. Åt en gigantisk macka och en massa vindruvor till mellis. Pratade med Manne i telefon om kvällen, sprang runt och letat efter kläder, sminkade mig osv. Var till och med en sväng inne hos mamma och pappa och hämtade lite korv och potatissallad åt Emma & mig ikväll! ;) Och under tiden jag var borta har Emma försökt ringa mig, och nu går det inte att nå henne!  Svara i telefon nu ditt mongo!!

 
ANNONS
 
Emilia

Emilia

1 maj 2008 11:31

Snygging, vart har du tagit vägen? Jag saknar dig :(

http://sugarcult.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se