Direktlänk till inlägg 30 april 2008

vad är det för fel?!

Av Rosanna - 30 april 2008 14:49

Jag förstår inte! Har försökt ladda upp bilder på bland annat bloggen och diverse hemsidor, men det fungerar aldrig, varför?


Var som sagt inne hos tandläkaren en snabbis och fick hem en blå ful & obekväm betskena jag ska ha på natten för att inte gnissla sönder tänderna. På vägen hem ringde Andrea från Junibacken och vi spikade ett datum för intervju på tisdag om en vecka.  Ålte hem och satt mig i solen, och när jag suttit där i 20 - 30 minuter går jag in för att ta något att äta när tvillingen min skriker på mig om hur jävla röd jag är. Så nu sitter jag här igen.. kul..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se