Direktlänk till inlägg 29 april 2008

Jag mår pyton

Av Rosanna - 29 april 2008 21:20

Tro fan inte att pollenallergin inte dödar mig! Mår så otroligt dåligt, ögonen är svullna, ansiktet känns tjockt och det känns som om jag knappt får någon luft.

Varit en riktigt lång och tuff dag idag. Skrev på ett engelska nationellt prov i ett par timmar på eftermiddagen, vilket gick nog helt okej. Hade hörförståelse & uppsatskrivning, hörförståelsen gick väl lite mer åt helskotta än vad uppsatsen gjorde. Åkte in till stan med tvillingen & Hilda. Köpte med mig lite lippgloss, shimmer, strumpbyxor & strumpor från hm.. En glass blev det coskå på väg till junibacken! Skulle vara statist där när de hade en brandövning, vilket gick bra i och med att jag skulle spela en döv tant. ;p


Tro fan inte att vi omringas av idioter på pendeltåget hem också?! En liten tant som gör grimaser hela tiden, en sportfåne till gubbe och en tjockis som lyssnade på musik på högsat volym som inte förstod att vi inte ville höra på. Suck.


Nej, nu ska jag iväg in till mig, klä av mig, tvätta ansiktet för hundrande gången och försöka börja må bättre. Pollenallergin tar död mig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se