Direktlänk till inlägg 27 april 2008

mhmm

Av Rosanna - 27 april 2008 14:21

Sitter i soffan nu efter ett par njutningsfulla timmar i sängen. Och jag säger bara ; hua vad  sliten jag känner mig nu! Sitter och dricker lite citronvatten och läser gamla veckorevyn. Storasystern kommer förmodligen snart förbi och då ska jag väl bara sitta och prata lite med henne. Nej nu ska jag mysa lite mer under täcket och sedan ta mig en tripp ut. Men Emma, vad gjorde vi igår egentligen, då jag vaknade upp med en massa blåmärken runt knäna?

 
ANNONS
 
Ingen bild

P

27 april 2008 15:46

Riktigt mysigt hade vi det söt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se