Direktlänk till inlägg 23 april 2008

Bränd

Av Rosanna - 23 april 2008 16:40

Jobbade i tre timmar på morgonen, och har suttit ute i fyra timmar och bara njutit nu! Har lyckats få en del färg, men också brännt mig vid axlarna, men varför klaga när solen gör en så jäkla glad?

Solat, läst gamla veckorevyntidningar , ätit rulltårta som mamma bakat och bara njutit. Vissa säger; Äta bor man annars dör man. Jag säger; Njuta bör man, annars dör man.

På tal om njuting, jag ska fixa så att jag kan basta ikväll! Basta, smörja in mig med en massa body lotion, fixa naglarna osv, mysigt!

Har som sagt varit ledig idag, men ingen ork till att plugga. Någon som vill hjälpa mig med italienskaläxan? Någon? Simon?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se