Direktlänk till inlägg 19 april 2008

Äntligen

Av Rosanna - 19 april 2008 17:12

Sådär, efter nästan  en tiotimma lång arbetsdag så är jag äntligen hemma hos storasyster igen. Har varit en rikigt tuff dag då vi fattades 3-4 stycken och det gjorde så att vi fick springa ännu mer! Så nu ska jag buta om till mjukis, försöka lägga mig i soffan utan att somna och snart äta lite innan jag tuppar av. Imorgon ser dagen likadan ut, förutom att det för närvarande bara är 60 brunch gäster bokade imorgon, så det kan hända att jag kommer hem i tid! Sen ska jag ju också ta mig från stan hem till lilla väsby igen.. suck.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se