Direktlänk till inlägg 19 april 2008

Jobba

Av Rosanna - 19 april 2008 05:52

Jaha, då har jag alltså varit uppe i 20 minuter, klätt på mig och sminkat mig. Ska snart gå ner till jobbet där jag börjar halv sju. Storasystern står inte på toaletten och sminkar sig just nu, så jag tog tillfället i akt och satte mig här.

Igår var det lite shopping med Hilda, fick med mig två tshirts med tryck till systrarna hemma i väsby och en kofta till mig själv för bara några hundralappar, härligt! Kvällen spenderades i soffan, såg på V for Vendetta ( ? )och pratade en stund med Simon i telefon om allt möjligt. Ikväll ska jag ta en tur till Katja om jag orkar, får se hur det blir med den saken.


Ciao! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se