Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Vår

Av Rosanna - 17 april 2008 18:53

Skoldagen gick relativt bra, satt för mesta ute i solen med Hilda & Jerez, skojade och sådant. Drog ner till stinsen med Hilda och tvillingen under ett hål och kikade i affärer och njöt av våra stora mjukglassar med strössel på. Länge sen man fick i sig något liknande, och gott var det :)


Sitter och läser några sidor ur historiaboken som ska vara lästa tills imorgon. Har precis gjort engelskan och skrivit lite på svenskan också, och nu är tvillingen på jakt efter en skiva att bränna ner låten vi ska dansa till imorgon. Åt några mackor & lite soppa till middag och är helt slutkörd efter gymmet idag. Ska hinna packa väskan och få ihop en hel del skoluppgifter innan jag tänkte ta en promenad.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se