Alla inlägg under mars 2008

Av Rosanna - 17 mars 2008 17:26

De flesta av er som läser min blogg vet nog redan var jag står när det gäller det amerikanska valet som hålls i november i år. Barack obama skulle garanterat fått min röst om jag hade haft möjlighet till att få rösta.
ANNONS
Av Rosanna - 17 mars 2008 17:15

Jag kom hem och var så grymt sugen på socker! Helt sjukt.. Så fick bli en bit sockerkaka & ett glas oboy för att lindra mitt sockersug, haha!

ANNONS
Av Rosanna - 17 mars 2008 16:52

Väldigt sällan jag gillar musik som denna, men det har väl rikigt skönt att lyssna på.. anyway, nu ska jag laga mat!

Av Rosanna - 17 mars 2008 12:25

Alldeles snart ska jag ta mig till italienskan.. först står jag bara här och tjafsar med Fredrik hurvida han är värd en bra födelsedagspresent eller ej.. Emma och jag ska iväg till våra skåp snart, och jag ska fantisera vidare om brandmannen!

Av Rosanna - 17 mars 2008 12:13

Jaha.. då står man här i samma lilla tråkiga datorsal fylld med samma svettiga ungar.. plats för 40 stinkande och spelande killar.

Måste försöka tänka mer på den där grymt snygga brandmannen som gjorde lunchen så jävla mycket bättre. Han var riktigt ögongodis ska ni veta!

Nu har jag bara ( ? ) itanlienska & samhälle kvar idag, sen ska jag hem, tvätta och laga mat, woho!

Av Rosanna - 16 mars 2008 20:46

Sitter här i trosor och linne, lyssnar på musik & väntar på ett visst samtal.. Får se om det kommer ikväll, verkar dock inte som det. Skola imorgon, vilket inte känns riktigt hundra, men det löser sig nog! Sitter och lyssnar på Hinder-better than me, har en sådan riktigt äcklig känsla i kroppen. Vill bara slå någon! Inte alls likt mig.. så kanske ska jag helt enkelt försöka somna nu och inte tänka på det mer..

Av Rosanna - 16 mars 2008 19:49

Då har man fått i sig de tre viktigaste ingredienserna man kan få i sig den här helgen, också de enda man behöver för en viss överlevnad enligt mig. Kan ni gissa vilka tre? Kan ge några ledtrådar!

  • Det första dricker man
  • Det andra lever i havet
  • Det tredje ger en njutning

Måndag - 12.30  Okejdå! Ni verkar usla på att gissa!

Vin, räkor & choklad, nöjda nu?!

Av Rosanna - 16 mars 2008 16:47

Jag har tränat bort träningsvärken tror jag! Bytte iallafall om och började med att värma upp kroppen genom att stå och slå på säcken i 30 minuter. Därefter la jag mig på golvet och gjorde 50 situps och försökte även på med några armhävningar som gick sådär.. Måste börja bygga på musklerna jag har på mina små armar! Måste börja orka bära alla tunga saker på jobbet också.. :p Simon har också lovat att försöka få mig bli strandsnygg.. No way att jag kommer att klara det dock!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se