Alla inlägg under mars 2008

Av Rosanna - 20 mars 2008 20:10

Kom precis hem och har fått i mig en stor tallrik med pasta pesto! Dagen har kännts som en evighet, och nu börjar jag bli riktigt trött på den. Var precis inne hos mamma och pappa, fick ett påskägg av dem fyllt med godis och ett par hundralappar, fick även en datorväska från pappa, så nu slipper jag låna hans. För övrigt idag på håltimmen så sprang jag iväg till stinsen där de öppnat en massa nya affärer idag. Fick med mig en riktigt söt skjortklänning från Vila och tre linnen från Pieces.


Pappa, jag var rikigt stolt över dig när jag såg dig stå där framme. Rakryggad, rikigt snygg och bäst av er alla. Du vet inte hur mycket du betyder för mig, kanske för att jag aldrig sagt det åt dig. Men du är den bästa. Och idag, när jag såg på dig blev jag så himla glad. Glad över att ha dig som pappa, som en beskyddare. Du är det bästa jag vet pappa.

ANNONS
Av Rosanna - 20 mars 2008 08:53

Sådär, då har vi fått en liten sovmorgon såhär på torsdagen! Riktigt skönt var det att kunna ligga och dra sig ändå fram till halv åtta...

Igår kväll låg vi i soffan inne hos Cissi, åt sockerkaka och såg på tv ett tag. Lollo drog vi dit med, så hon satt och klagade över hennes lockiga hår hela kvällen.

Har skuttat omkring här i underkläder ett bra tag nu, så blev lite stressigt att hitta kläder tills idag! Men idag är det en relativt kort och skön dag.. Börjar med en timme i samhälle där vi går igenom ekonomi. Sedan är det lunch, och därefter italienska där vi har ett glosförhör, ett hål i en timme och sedan idrott, slutar runt fyra tiden.

Känner på mig att detta kommer bli en riktigt grym dag, men den som lever får se... right :) ?

ANNONS
Av Rosanna - 19 mars 2008 19:20

Pajen lyckades vi riktigt bra med tycker jag, fast den hade nog blivit ännu godare med lite parmaskinka till!

Nu är jag iallafall nästan påklädd igen.. ska iväg till Cissi och se på greys & skvallra! Imorgon har vi då kompledigt från svenskan, vilket innebär att vi får en liten sovmorgon fram till 10.25, alltid något mina vänner!
Satt inne hos mamma & pappa en stund tidigare idag och mamma & jag kollade lite efter jobb på ams.se ... Vet inte rikigt, men jag varken orka eller vill tänka på sommaren än, men något ska jag nog jobba med då med!Strand kommer ha grymt lite att göra under sommaren så jag kanske för leta efter annat bara till sommaren.

Av Rosanna - 19 mars 2008 17:44

Nu är det inte långt kvar tills jag får äta mig proppmätt på den goda mozarella&tomatpajen vi fixade ihop precis! Sitter här och bara väntar, är verkligen grymt hungrig!

Av Rosanna - 19 mars 2008 16:39

Är så otroligt trött idag! Har precis stigit ut ur duschen, smörjt in mig med en massa body lotion och ska snart börja med middagen, är verkligen urhungrig! Hela dagen har kännts som en rikigt onödig dag, med enbart onödiga ämnen..Men visst känns det skönt att det bara är morgondagen kvar, sedan har vi ledigt i ett par dagar..Jag om någon behöver få ta det lungt, rensa tankarna lite och få vara för mig själv. Är inte alls så pigg på att ha en massa folk runt omkring mig när alla tankar snurrar runt mig.

Nej, nu ska jag klä på mig lite mer, ställa mig i köket och fixa till en massa mat åt mig! :)

Av Rosanna - 18 mars 2008 14:44

Måste tala om för er att det var riktigt otaggande att vakna upp och se en  massa snö på marken! Usch! Fick leta fram stövlarna igen och tjocktröja, uschuschusch..

Hade iallafall en kort dag, fick alla betyg i de kurser vi avslutat och jag är godkänd i matte. Herreminjävlagud säger jag bara! Senare åkte vi iväg och handlade mat på maxi, lunchade och åkte hem. Hemma har tvillingen och jag städat hela jädrans köket, puh! Nu ska vi snart byta om och sätta oss på bussen ner till centrum, shoppa lite! :)

Av Rosanna - 17 mars 2008 19:39

Känner mig riktigt nostalgisk när jag ligger här i sängen och lyssnar på kent - kärlekens tunga. Inte riktigt en toppenlåt, men det är minnen det. Med risk att låta som ett äldre pubbmonster så slutar jag med kentfasonerna i denna blogg nu.

Måste komma ihåg att tjata lite extra på Hilda, som jättegärna kan få bestämma sig om hon ska med på Winnerbäck i sommar! Så kan vi beställa biljetterna snart innan de tar slut..

Imorgon går jag i skolan från 08.20 - 12.10 ungefär.. får se hur lång tid det tar! Därefter ska jag fördmoligen ta en vända i centrumet, kolla lite efter vad ett sådant nagellack som förstärker naglarna kostar.. Sett ett på bland annat H&M, så hoppas de har något :)

Är helt slut nu när jag lagat mat, städat en del och fixat med disken.. ligger här och är helt död, så om någon minut somnar jag förmodligen :) Men lika borta som Robin är jag nog inte.. Han messade mig runt 11 tiden idag och frågade om jag var vaken såpass tidigt en söndag. Snutten trodde det var söndag och låg och sov hemma hos sig i sin varma säng när jag satt på en tråkigt lektion! Livet är allt bra surt..

:)

Av Rosanna - 17 mars 2008 17:44

Och, jag ska passa på att gratta Emma, som fick ett nytt jobb idag. Grymt tjejen!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se