Alla inlägg under mars 2008

Av Rosanna - 21 mars 2008 20:23

Usch vad jag måste låta som en tjock liten rulle som alltid börjar mina blogginlägg med "ligger här på golvet/ i sängen igen.." Men det är faktiskt det jag gör, ligger i sängen alltså. Så mycket annat kan jag inte göra, är helt slut efter de där grymma laxmackorna! :)

Det roliga är, till min stora förvåning, har gått ner 3 kilo under två månader och jag äter verkligen så jävla mycket mer nu :s Men jag klagar inte! Det vore ju rena rama drömmen att kunna äta grymma mängder mat obehindrat, utan att gå upp i vikt alltså.  

ANNONS
Av Rosanna - 21 mars 2008 18:52

Förresten, på tal om Uppsala, någon som har tips om vad man kan göra där en helg med sin mor? Ska bo på hotell som ligger centralt & spaupplevelser har de på själva hotellet. Men vad annars kan man hitta på? Ställen att äta på osv.

ANNONS
Av Rosanna - 21 mars 2008 18:46

Gick in till mamma & pappa ett bra tag sen och möttes av mamma som stod i köket och gjorde grymma mackor med en massa lax & avokado på. Eller jag tror att de kan bli grymma, har inte fått smaka på dem än. Till efterrätt har jag gjort en alldeles underbar maräng & passionsfruktstårta :)

Imorgon ska jag tydligen upp rätt så tidigt, ska följa med min mamma till hennes jobb, var säkert 6-7 år sedan sist jag var med! Efter det ska vi träffa storasystern & hennes kille och hans föräldrar för en fika, kanske därför mamma ville ha med mig, haha. Nej, men vi ska ha det bra hon och jag :) Om en vecka bär det ju av till Uppsala med henne med! :)

Av Rosanna - 21 mars 2008 16:02

Jag har gjort något jag tror att jag ångrar.. skickade iväg ett meddelande till D, vilket jag vet att jag inte borde ha gjort, tusan. Borde inte ha gjort det för att det var 4-5 månader sen vi hördes, och det bara skulle känna så sjukt, men jag gjorde det iallafall, ooh vilken ångest! Varför ska jag alltid se det som en utväg?  Anyway, han svarade precis vilket känns rätt så skönt. Genast känns det som om ångesten försvann och jag faktiskt kan leva med det jag gjorde, haha!


Nu ligger jag iallafall här i soffan med datorn med mig.. funderar på att gå hem till mamma & pappa, dricka en kopp kaffe och bara vara. Fryser som en och en annan tok också, men vad gör det när allt annat kommer på ?


Nej, jag ska nog röra mig mot mamma & pappa iallafall, om inte annat så ska jag läsa tidningen, fixa lite inför kvällen och städa.


        


Av Rosanna - 21 mars 2008 13:59

Jag kan inte sluta tänka på dig. Vill inte tänka på dig. Det som var. Vill i övrigt försöka glömma dig helt, men det är inte lätt nej. Går nog inte ens en hel dag utan att jag tänker på dig. Men jag vill inte.. Vill släppa dig.

Av Rosanna - 21 mars 2008 13:43

Kom precis hem från affären där jag handlade lite inför ikväll, sallad, sorbet & kaffe. Nu sitter jag här på golvet igen, verkar ha blivit min favoritplats helt enkelt. Nej, ska förmodligen noppa ögonbrynen, ta en dusch och mysa i soffan nu, ciao!

Av Rosanna - 21 mars 2008 11:09

Godmorgon :)

Ligger här på golvet brevid sängen min. Lyssnar på Hinder & Winnerbäck, inte ett dugg trött och vill verkligen hitta på något. Vaknade upp redan runt halv nio tiden, gick hem till mamma & pappa och städade huset åt dem för en liten summa välbehövda pengar.  Efter det passade jag på att proppa i mig lite frukost när jag ändå var där. Så, vad händer idag då? Ska försöka få tag på mamma innan hon åker hem från stan, försöka få henne att köpa med sig grädde och limesorbet så att jag och tvillingen kan göra en grym efterrätt! Men jag ska nog också hinna med att städa här hemma hos oss också, slå lite på säcken & få igång kroppen lite, mysa i soffan och ta mig en underbart varm dusch!

Av Rosanna - 20 mars 2008 20:31

Bytt om från skjortklänningen & tights till mjukisbyxor & sportbh nu. Kvällen ska tillbringas i soffan, glo på film/läsa vidare i boken och mumsa i mig lite påskgodis! Först ska jag dock tvätta av mig sminket & smörja in mig med body lotion, slänga i mer ved i brasan och tända fler ljus :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se