Alla inlägg under mars 2008

Av Rosanna - 23 mars 2008 15:38

Jag sitter och gör det värsta jag skulle kunna tänka mig en söndagseftermiddag! (Nåja.. finns nog något mer som skulle vara med ångestfullt) Men jag sitter här på golvet som vanligt, men något som inte är så vanligt är att jag sitter här med en hel näve gelehallon och smaskar i mig!

Kom hem en liten stund sen och känner mig en aningen fattigare än vad jag gjorde innan jag åkte. Handlade mat & pengar till mobilen för 200 - 300 kr, och nu börjar siffrorna visa 500 på kontot, usch usch! Men på tisdag kommer räddningen i form av lön & studiebidrag, yes! Och även om någon tusenlapp flyttas över till sparkontot så har jag råd med middagarna i Uppsala som jag ska bjuda mor på.

Sitter här i det svarta nya linnen jag köpte från Pieces, och rikigt grymt snyggt var det på! Ett rätt så vanligt linne med lite detaljer vid brösten, rikigt snyggt till en brunbränd kropp.

ANNONS
Av Rosanna - 23 mars 2008 13:08ANNONS
Av Rosanna - 23 mars 2008 12:56

Och jag ska bege mig mot centrum ,handla mat och kika efter kläder, även fast jag inte borde..

Kommer hem om någon timme, ska nog gotta mig i soffan med godis & en film till då :)

Av Rosanna - 23 mars 2008 12:40

Såg precis The guardian med Kevin Costner och Ashton Kutcher. Helt otrolig film, borde ses av de flesta. Har sett filmen en gång innan, med Johan för ett år sen. Och jag lovar er, då grät jag en hel del, men nu grät jag ännu mer! Shit, jag måste verkligen vara en mes när det gäller sånt här, men den här filmen alltså.. wow.  

Av Rosanna - 23 mars 2008 07:55

Vaknade upp runt sjutiden då en väckarklocka inne i köket ( ? ) ringde. Sur som satan sprang tvillingen ner och försökte stänga av den, så sen försökte vi somna om och tro fan inte att vi lyckades med det!


Gårdagen såenderades för det mesta inne i stan. Fram till klockan 12 satt jag med när mamma jobbade, därefter skulle vi träffa min storasyster, hennes kille , killens pappa, farmor och pappans nya fru. Satte oss på ett cafe och jag tryckte i mig en räksallad. När de då skulle vidare till Ikea, rörde mamma och jag mig inne på Åhlens, kikade på kläder, tyger & inredningsprylar. Fast vi var ju tvugna att kika lite på cd & filmrean också.. slutade med tre filmer till mig & tvillingen :) När mamma sedan skulle åka hem hade jag en timme kvar tills jag skulle möta Mona.. En supersöt kille hittade mig iallafall, och frågade om vägen. Så snäll stockholmare som jag är följde jag med honom en bit, och WOHO vad söt han var :) Sprang runt i affärer med ett grymt leende på läpparna & köpte lite småsaker. Runt 15 tiden stod jag utanför Åhlens och väntade på Mona.. förgäves dock. Väntade på att bli räddad från att ha 3 turkar som ville ha mitt nummer, med Mona skulle inte komma förens 5 minuter efter det att jag panikmessade henne! Min gud vad jag blev sur på turkarna, gick in på sminkavdelningen och höll mig där. Ett nej är ett nej, kom ihåg det bitches. Anyway, träffade Mona, gick in till tvillingens cafe, åt en grym feta & tomatmacka och satt där tills de stängde.

Kom hem runt 18 tiden, åt lite mackor och sedan såg vi på film här hemma :)

Av Rosanna - 22 mars 2008 07:52

Så här sitter jag, inne hos mamma & pappa, ska åka om 40 minuter.. Sitter och proppar i mig de sista passionsfrukterna som inte användes till tårtan igår kväll. Försöker hitta ett par strumpor också, vilket verkar vara omöjligt!

Så idag ska jag åka med mamma på hennes jobb, fika med mamma & bekanta och sedan kanske träffa Mona, så rätt så fullt blir det! Blir nog en lugn hemma kväll också för den delen.. :)

Nej nu ska jag fortsätta min jakt på strumpor, ciao!

Lax

Av Rosanna - 21 mars 2008 21:18

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.

Usch, det är så sorligt, men jag är så jädrans kär i att vara kär. Spelar ingen roll vem det är, men att vara kär är nog den bästa känslan i livet, vad vet jag..

Tvillingen min ligger i sin säng och spelar gitarr, jag gnuggar mig i ögonen och minns att jag ska upp tidigt imorgon, fasen. Men men.. Kalla mig för galen, men jag ser redan nu fram emot middagen imorgon, då vi ska äta lax! Jag om någon älskar verkligen lax, det är nog det bästa.. nej, nästan all mat är god. Se och häpna, jag är för tusan årets gam, och det har bara gått 12 veckor..

Av Rosanna - 21 mars 2008 20:51

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se