Alla inlägg under mars 2008

Bad

Av Rosanna - 24 mars 2008 23:20

Oh fy, mår inte alls bra! :( Ligger och vrider & vänder på mig i sängen och kan inte slappna av! Känns som om jag ska spy eller svimma... Hoppas det blir bättre tills imorgon, annars får jag ställa in fikat med Marcus & sockerkakebakande åt Fredrik :/

ANNONS
Av Rosanna - 24 mars 2008 21:57

Jaha, då ligger jag här i min underbara säng igen. Har precis tvättat bort allt smink, bytt om till mjukisbyxor och loggat in på msn. Om det är någon rolig människa inne där? Nej. Så här ligger jag, har sett på V for Vendetta ikväll och är trött. Imorgon ska jag städa hela mammas & pappas villa och sedan äta en massa lax med pasta pesto till lunch! Någon som vill rädda mig från total undergång? Någon?

ANNONS
Av Rosanna - 24 mars 2008 18:22

Då är jag äntligen hemma igen efter en lång dag! Jobbade från 07.30 - 13.00 och därefter åkte jag in till Ikea och träffade resten av familjen där. Spenderade ett x antal hundralappar där inne, men väl vid kassan erbjuder sig mamma & pappa att betala min & tvillingens saker ifall vi bjöd dem på fika! Fick med oss nya gardinstänger, mattor, ljus och annat smått och gott.

Hemma var vi egenligen redan för några timmar sedan, men jag och mamma stack iväg på en timmes långpromenad, rensade tankarna & planerade Uppsalavistelsen lite grann. Ikväll ska vi se på film här i soffan. och jag ska förmodligen irritera mig på en viss bekant från Göteborg som beter sig som ett svin mot mig. 

Av Rosanna - 24 mars 2008 06:42

Lite för tidigt att vakna upp en dag då man är ledig från skolan, men jag ska ju iväg och jobba! Sitter inne hos mamma och pappa, fullt påklädd, mätt efter frukosten och alldeles trött. Som tur är slipper jag krångla med buss & tåg, pappa skjuttsar mig ända in till stan :)
Jobbar saom sagt från 08.00 till 13.00 är det tänkt, sedan ska jag iväg och äventyra mig till Ikea själv! Har alltid fått skjutts in dit hemmifrån mig, men nu blir det andra bullar :(
Men det ska bli jätteskönt att vara ledig denna vecka faktiskt. Ska försöka hinna med en massa saker, såsom att försöka få Fredrik att förlåta mig genom att baka en sockerkaka, träffa ett x antal vänner som jag inte träffat på evigheter, åka iväg till Uppsala med mor min på fredag och slösa pengar på onödigheter! :)

Av Rosanna - 23 mars 2008 19:45

Nej, nu ska jag dra på mig mjukisbyxorna & ett linne och krypa ner i sängen här. Ska läsa slut boken 'kärlek, mat & missöden' och vakna upp halv sju imorgon för att göra mig i ordning till jobbet!

Av Rosanna - 23 mars 2008 19:30

Jaha vad kul! Jessica messade mig precis och frågade om jag kunde komma in klockan 8 och jobba över frukosten, och pengakåt som jag är tackade jag fint och vänligt ja :) Men, så återstår ett Litet problem..Tågen går absolut inte som vanligt ... Så min käre far skjuttsar mig ända in till stan! Vilken fin man han är :)

Efter jobbet ska jag dock handla upp de sista hundralapparna som jag har, ska iväg till Ikea!

Av Rosanna - 23 mars 2008 16:55

Hela denna vecka har varit en ren nostaligitripp. Inga hjärtan är brustna, ingen mår dåligt, inga bråk eller liknande. Men ändå är det gamla minnen som väcks till liv igen. Gamla minnen som egenligen borde bara ha fått försvinna. Inte för att de är hemska minnen, utan alldeles underbara. Sådana minnen man vill ta upp en regnig dag när det känns som om ingen ser dig. I wanna wake up where you are.

Du är Så saknad.

Av Rosanna - 23 mars 2008 16:41

Herregud vad mätt jag är nu! Var inne hos mamma & pappa och åt jättemycket, verkligen så att jag käner mig dömätt. Åt lax med en grymt god örtsås & couscous till senlunch/ tidig middag. Om lite mindre än en timme kommer mamma förbi och vi ska iväg på en promenad tillsammans, måste röra mig mycket mer än de lilla jag gör i dagsläget.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se