Alla inlägg under mars 2008

Av Rosanna - 26 mars 2008 20:06

Minns ni att jag köpte tre linnen från pieces häromdagen?

Såhär ser de ut, köpte dem i svart, vitt och rött, riktigt fina sen när man blivit lite brunare! :)


ANNONS

Bus

Av Rosanna - 26 mars 2008 18:32

Sådär ja! Fått i mig lite tomatsoppa & bröd, riktigt gott var det! Satt framför tvn och såg på ett gammalt avsnitt ur något fånigt pengaprogram, och kärringen var så så förbannat jävla ful, Umer hette hon. Äh, satt och avskydde henne ett tag innan jag satte mig här uppe igen.

Snart ska jag nog ta och byta till den där svarta lilla bikinin från kooaki och kleta på lite bus igen! Tillochmed jag är finare i lite mer färg.

ANNONS
Av Rosanna - 26 mars 2008 16:42

Ligger och lyssnar på musik som Henrik skickat precis, fryser om fötterna och är alldeles jättehungrig! Pratar med Hilda på msn, hon befinner sig i Thailand just nu. Jag skulle också vilja resa till värmen, springa runt i små söta klänningar som visar med ben än vad sverige är vana vid, bada och äta en massa god mat. Träffa en het karl och förbanna mig över varför de inte fins män som dem i sverige. Något i den stilen iallafall...

Av Rosanna - 26 mars 2008 14:08

Oh, jag var grymt hungrig så jag bestämde mig för att fixa ihop lite lunch. Gör en omelett & en massa tomater med keso. När jag ätit upp alla tomater och all keso så upptäcker jag att jag inte alls var sugen på en omelett. Jag är helt förvirrad idag.

Messade söte Carlbäck nyss och försökte få honom till att roa mig lite ett tag, men han var fast på jobbet så att den planen gick åt pipan den med!

Igår var jag som sagt och fikade med Marcus, och herrejävlar vad mycket vi skvallrade om olika människor! Marcus är verkligen helt enkelt bäst när det gäller att komma med elaka kommentarer om alla våra 'gemensamma vänner' så som det så fint heter..

Så, vad händer idag då? Är så otroligt förbannad på något, vet inte riktigt vad, så det är nog bäst att jag stannar hemma och försöker bli glad igen! Kanske se på ytterligare en film och slöa ytterligare lite mer i den där förbannade soffan? Går runt i mjukisbyxor, pappas gamla tjocktröja och en slarvig knut på huvudet. Riktigt bad- Rosanna- day idag alltså! Beundras dem med naturlig skönhet. Jag har det bara genom lite smink. Och inte ens på bilden som jag väljer att ha med i det här inlägget så har jag smink på mig! Naturlig skönhet finns inte. Inte har det funnits vid min sida iallafall. Nej, nog med alla negativa tankar! Ikväll ska jag äta tomatsoppa och rosatde mackor med keso. Har jag nämnt att jag gillar keso? Iallafall så gör jag det, och nu vet ni det med!

Av Rosanna - 26 mars 2008 12:17

Är så otroligt trött på alla i min familj, herregud.

Suttit inne hos mamma och pappa och bråkat ett bra tag, är så djävulskt trött på dem. Och Katja kunde tydligen inte träffas, så det sket sig också. Anyway, ska tydligen iväg iallafall för att möta tvillingen och sedan åka hem igen, givande? YES!

Av Rosanna - 26 mars 2008 09:03

Trodde aldrig att Molotov Jive - Valentine´s Day skulle vara lika bra akustiskt som det är annars, men de är helt otroliga :)
Av Rosanna - 26 mars 2008 08:43

Suck, varför kan jag inte sova längre när jag ändå är ledig? Aja, vad gör det om hundra år? Idag ska jag träffa Katja, fika och sncka en massa skit. Fast innan dess ska jag in i duschen, proppa i mig mat och klä på mig.. sen ringer hon nog någon gång runt lunch.

Sur

Av Rosanna - 25 mars 2008 21:35

Någon muppsnubbe står utanför med sin jävla moppe/motorcykel som låter som en gammal ferarri med tre katter i avgasröret. Sluta störa mig din lilla idiot, finns nog någon annan som skulle uppskatta dig mer!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se