Alla inlägg under mars 2008

Yey

Av Rosanna - 27 mars 2008 20:58

Film med tvillingen nu! :)

ANNONS
Av Rosanna - 27 mars 2008 17:37

Pratade med Katja i telefon precis, och shit vad jag saknar henne! Pratade en del om mat, bloggerskor och helgen. Lyssnar på Hinder - better than me och är jättehungrig! Undra vad som får mätta min tomma mage ikväll. Ska nog kila ner till kylskåpet och se om jag hittar något gott nu faktiskt.


ANNONS
Av Rosanna - 27 mars 2008 16:06

Kom hem en stund sedan och skulle fixa lite glass med apelsinbitar i. Vad händer då? Jo jag råkar slå handen i diskbänken så att två av fyra naglar nästan bryts. Skyndade mig till toaletten för att måla på med det där lacket som ska fixa och göra naglarna hårdare, så hoppas att de inte ger vika nu.

Annars fick jag mig en trevlig syn när jag loggade in på bankens hemsida och såg hur tusenlapparna ökat sig där inne. Känns skönt att ha en hel del att röra sig på nu när vi ska iväg imorgon och det är jag som betalar alla måltider. Nu ska jag fortsätta slänge ner saker i väskan, fattas bara träningskläderna & smink snart så :)

Av Rosanna - 27 mars 2008 13:11

Åt knäckemackor med lax, keso och tomat på till lunch en stund sedan. Blev riktigt gott faktiskt! Gick ut en stund för att njuta av det varma vårvädret, och får panik när jag kom ihåg att jag hade tvätt i tvättmaskinen. Sprang in dit och plockade undan allting, hängde upp på tork osv. Så nu är paniken lite mindre :)

Ska snart dra på mig jeans och jacka, sedan ska jag ta mig en promenad till affären för att köpa en lampa åt pappa. Tog en promenad i morse, men vad kan en till skada?

Av Rosanna - 27 mars 2008 10:05

Vaknade redan nio efter 10 timmars sömn, gjorde mig lite frukost och fixade ihop disken. Därefter gick jag ut på promenad, hade lovat att posta ett brev åt mamma och nu sitter jag här. Riktigt skönt väder ute, så förmodligen ska jag ut snart igen, först ska jag bara stryka lite kläder och packa ihop lite småsaker tills helgen.

Av Rosanna - 26 mars 2008 22:35

Nu ska jag se på film på datorn och sedan sova, sov gott! :)

Av Rosanna - 26 mars 2008 21:22

Kom precis in i värmen igen. Gick och mötte tvillingen vid bussen, behövde få lite frisk luft och hon ville ha sällskap. Ligger här som vanligt i sängen, dock ovanligt påklädd! Har mjukis och tjocktröjan på mig fortfarande, vid det här laget brukar jag ligga i enabrt stor tshirt för att sedan kunna sova sött. Imorgon har jag faktiskt inte så mycket planerat.. Ska packa väskan, åka och kolla upptågen, stryka lite kläder och skicka iväg några Cvn..men annars står det rätt så still i skallen på mig :)

Av Rosanna - 26 mars 2008 20:51

Ligger i sängen och är otroligt trött, ligger och pratar med Carlbäck som försöker få mig att förstår hur man gör med denna datorn :/

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se