Alla inlägg under mars 2008

Av Rosanna - 13 mars 2008 21:16

Nej, nu ska jag krya ner i  sängen och läsa vidare lite på en bok, sov sött vänner!

ANNONS

:(

Av Rosanna - 13 mars 2008 20:53

Och såret på vaden/ knölen nere vid foten börjar bli finare nu, men kliar så in i helvete!

ANNONS
Av Rosanna - 13 mars 2008 20:46

Idag när vi stod i badmintonhallens omklädningsrum hade de tydligen någon barngympa, för inne i omklädningsrummet stod tre små söta killar i 3 -4 års åldern med deras mor och bytta om. Stod och småskrattade och pratade med dem innan vi bytte om. Om mina vänner, deras glädje är ett av skälen till varför man skulle kunna tänka sig att skaffa unge!

Anyway, hade helt glömt bort att jag hade hål idag! Så när hålet började blev jag helt till mig och sprang in till datorsalen och skrev lite på artikeln i engelska. Kom hem runt fem tiden och proppade i mig en massa mackor till mellis för att sen förstår att middag hade varit ett smartare val.. Åt iallafall middagen lite senare, fullkorns makaroner och korv, härligt right? Bad även pappa att ringa folktandvården imorgon angående min framtand.. Vågar inte riktigt ringa dit själv! Har världens tandläkarskräck, usch.
Morgondagen känns lite små jobbig iochmed att vi har ett hål i evigheter, men det gör nog inget, ska försöka skriva klart artikeln i engelska då. För nu ikväll har jag inte hunnit sätta mig in i det! Har skrivit klart instuderingsfrågorna ur historian, smörjt in mig i bus, planerat morgondagens middag osv. Bestämde med mamma att vi två ska äta varsin räksmörgås imorgon, så då blir det jag som får kila in och handla ingredienser efter skolan imorgon!

Av Rosanna - 13 mars 2008 12:26

Nej, står fortfarande här, orkade inte kila iväg så här står jag. Snart har vi italienska, där vi förmodligen kommer att prata om filmen vi såg i veckan, sedan idrott där vi ska spela badminton! Men som sagt, måste verkligen städa upp hemma när jag kommer hem, skriva en artikel på engelska och ett 15 tal instuderingsfrågor från historian, trevligt.
Börjar bli smått irriterad över att stå här dock, eftersom en björnliknande snubbe står och stirrar på mig. Han vägrar vika undan blicken, galet! :/

Av Rosanna - 13 mars 2008 12:10

Står i en av skolans datorsalar och är grymt trött. Ska snart kila iväg till toaletten, sen fixa iordningn lite saker och liknande innan lektionen börjar.. Slutar fyra idag och därefter ska jag hem och städa!

Av Rosanna - 12 mars 2008 20:52

Sitter här nere i köket, på övervåningen har tvillingen redan somnat tror jag. Tidigare idag har jag tagit lite bilder, snackat i telefon och ätit middag med lillesyrran och tvillingen, vilket slutade med att vi satt och hade en sångtävling där runt bordet.
Ska snart krypa ner i min säng med, läsa lite ur galmour och slappa innan jag somnar!

Av Rosanna - 12 mars 2008 19:51

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se