Alla inlägg under mars 2008

Av Rosanna - 16 mars 2008 15:11

Sitter här, fått i mig en helt grymt god macka och ett par koppar kaffe. Hade världens träningsvärk i magen igår, vilket jag fortfarande har fast inte lika mycket.. usch! :/

ANNONS
Av Rosanna - 16 mars 2008 13:50

Sonic Syndicate - Enclave

Den låten har jag en massa minnen till med en speciell söt pojke..

ANNONS
Av Rosanna - 16 mars 2008 13:18

Nej, inte fått på mig något mer förutom badrocken fortfarande. Dansar runt här och lyssnar på musik.. Söndagar är till för att göra något eller ha ångest.. jag orkar inte göra något av dem!

Av Rosanna - 16 mars 2008 12:48

Vaknade redan vid åtta tiden och var jättepigg, vilket kan bero på att jag somnade rätt så tidigt igår..När Mona satt brevid mig och såg på tv, herregud vilket sällskap jag måste ha varit!
Klev iallafall upp runt åtta tiden, slängde i mig lite frukost och satte mig i soffan sen. Duschade och sprang runt i den lilla badrocken tills body lotionen sugits in. Därefter var det tvätta och stryka kläder som gällde, och det har jag hållt på med tills nu! Funderar på att klä på mig lite mer och kila iväg ut, det är grymt väder och jag har lust att dra ut och röra på mig.

Av Rosanna - 15 mars 2008 19:47

Nu sitter jag här hemma hos mig och tvillingen. Lyssnar på musik och äter lite chips, väntar nämligen på att tvillingen ska komma med Mona. Vi ska kika på finalen i melodifestivalen och bara sega. Men brudarna är visst lite sena, så jag kanske ska passa på att ta en dusch & vaxa benen?

Åt förresetn världens frukost hos storesyrran idag! Plättar, ägg, mackor, jordgubbar och en massa te, grymt! Tack :)

Av Rosanna - 15 mars 2008 18:42

Av Rosanna - 15 mars 2008 18:26

Nej fy, det har inte varit min dag idag. Ångest blandat med illamående. Sitter och pratar med Jerez om mitt udda sug efter isglass igår natt :s ? Blev verkligen jättesugen på just isglass, rotade igenom alla fryshyllor snubben hade, men fan ingen isglass, var bara att kila ner och köpa det klockan två på natten...
Nej, här sitter jag framför dator hos mamma och pappa. Sitter i jeans och pappas stora tjocktröja, är allmänt seg och väntar bara på att klockan ska ticka vidare. Någon sömn fick jag ju inte i natt, så tidigt som attan ska jag försöka somna in idag.. Men innan jag ska in till mig ska jag först dricka upp all varm oboy som jag bad mamma göra åt mig, så jäkla gott!
 

Av Rosanna - 15 mars 2008 11:56

Gårkvällen var verkligen kanon, grym värk i ryggen imorse dock. Även träningsvärk i magen.. hoppas på att de är de där situpsen vi gjorde på idrotten och inte de konstiga ställningar jag satt i under hela kvällen igår!
Även Jerez var gullig mot mig igår när jag ringde honom, minns dock inte ett ord av vad vi sa.. ;p

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se