Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

Face Down

Av Rosanna - 31 mars 2008 21:13

Är så otroligt trött på alla dessa jävla konstiga människor! Hugg halsen av dem alla! Dryga människor gör mig sjuk, riktigt sådär så att jag skulle kunna spy på dem. Ja, du vet vem jag pratar om.


Men, det är tur att jag har Mona, brandmannen som peppar hela tiden, överallt och när som hellst. Även fast hon börjar bli lite för besatt av vissa kroppsdelar på min kropp. Sitter här på övervåningen igen, ska snart klä av mig och lägga mig i sängen istället. Men, har trots allt en underbar sovmorgon till 10.25 imorgon, men vad gör det när man är trött som något som aldrig sovit?

Alla som bloggar på blogg.se verkar ha bloggtorka eller så knasar hela sidan. Bloggtomt är det i vilket fall som hellst.

Har haft någonluna ont i högra sidan av bröstkorgen / revbenen idag. Riktigt grym smärta som bara bli värre hela tiden. Men jcg vägrar besöka en läkare, noway!


Nehe.. ska nog hämna boken " Ta vad man vill ha" , slänga mig ned i sängen och fortsätta läsandet där. Orkar verkligen inte med tanken på att det ör skola imorgon, och jag ska behöva ha med personen som jag är otroligt trött på med att göra. Livet är fan inte lätt när det är svårt.


Hilda, du ska komma ihåg att prata med din mor & far om :

Vårruset

Lars Winnerbäck konserten

Sommaren i skärgården

 
ANNONS
 
mona

mona

31 mars 2008 21:48

pusspusspusspusspusspuss på dig!
och förresten så funkar inte blogg.se, det är df ingen bloggar :P

http://brandmaan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se