Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

I'm yours

Av Rosanna - 31 mars 2008 18:39

Efter en lång dag i skolan har jag fått i mig middag, korv och pasta med majs blev det. Sitter och funderar på om jag ska ta mig en varm underbar dsuch nu och sedan slöa framför tvn, försöka fixa ihop ett par situps och några armhävningar, eller om jag ska ut i det varma vädret men där det blåser så pass mycket att det känns som om man flyger iväg?


Blev riktigt förbannad i skolan idag igen. Hur tusan lyckas han få mig att bli så grymt jävla sur? Han kan verkligen konsten..


Köpte i helgen ett kosttilskott eller liknande som ska vara bra för hud, hår och naglar, har användt det nu i tre dagar, och tro det eller ej, men jag känner & ser redan skillnader! Det är så det ska vara, köper man något vill man ju att det ska funka från första början.


Pratade med Hilda idag, och det blir förmodligen så att vi går och ser på skolans talangjakt på onsdag! Ska bli kul att se vad de hittat på.. Kom två killar in på sista lektionen idag och försökt sälja lite biljetter, " Kom igen, vi kommer tillochmed att ställa upp med extranummer, och bara det är värt pengarna!" Eller när vi satt helt tysta och kollade in dem så utbrast ena av dem , " Shit, här var det ju livat, är det någon som har dött eller?" Underbart med lite roliga kommentarer på en sådan tråkig lektion som den var!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se