Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

Hemma igen :)

Av Rosanna - 30 mars 2008 15:55

Jaha, då var man hemma igen efter en underbar helg i uppsala. Helgen har tillbringats ute i solen, i små parker, shoppingcentrum och bland en massa söta studenter! Har ätit helt underbart god mat hela helgen, gått runt ute i solen i timmar och druckit en held del kaffe. Legat i varsin säng på rummet om kvällarna och asgarvat oss igenom dåliga filmer. Fikade precis innan vi skulle hem och riktigt kaffesugen är man igen! Dock är jag grymt mätt fortfarande från frukosten.. blev en massa jordgubbar, mackor och härliga fruktdrinkar! Helgen var en rikigt mor och dotter helg, riktigt mysig alltså :) Mamma började redan innan vi hamnat på hotellet att spana på söta studentkillar åt mig, hah! Sedan senare under fredagskvällen när vi skulle hitta en mysig resturang att äta på försökte hon få in mig på någon resturang enbart för att ena servitören var söt, thats my mom!

Pratade med underbara Hilda i telefonen ett tag sedan, hon kommer förbi ikväll, och hua vad kul att se henne. Saknat henne verkligen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se