Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

Jerez är min inofficiella personliga coach!

Av Rosanna - 28 mars 2008 12:38

Sitter och pratar med Jerez om den där förbannade sommarkroppen jag Ska ha. Han försöker intala mig om att det inte är antalet kilo som räknas, utan formen, men han har lovat att peppa mig, right (: ?
Jerez är förövrigt en rolig filur, vår vänskap började med att han kallade mina armarbågar för feta. Så det kan gå!


Sitter och väntar på min lilla mamma som är grymt seg idag, eller tjaa det är hon alltid när vi ska resa någonstans. Men kameran är med, allt är nedpackat och vi kommer förmodligen få det väldigt skönt där borta!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se