Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

Saknad?

Av Rosanna - 27 mars 2008 22:35

Såg lite på american pie 2 som visades i 6an, men tröttnade efter ett tag och kröp ner i sängen för att leka lite med datorn.

Kom att tänka på Hilda som kommer hem från Thailand i helgen, herregud vad jag saknar dig! Men på måndag ska jag krama om dig och jag vill höra allt om din resa :)

Snart ska jag dock försöka sova, ligger och pratar med bland annat Björn när på msn.. men ska upp tidigt imorgon för att packa resten och sedan dra så någonlunda pigg måste jag vara!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se