Direktlänk till inlägg 19 mars 2008

Csongor

Av Rosanna - 19 mars 2008 19:20

Pajen lyckades vi riktigt bra med tycker jag, fast den hade nog blivit ännu godare med lite parmaskinka till!

Nu är jag iallafall nästan påklädd igen.. ska iväg till Cissi och se på greys & skvallra! Imorgon har vi då kompledigt från svenskan, vilket innebär att vi får en liten sovmorgon fram till 10.25, alltid något mina vänner!
Satt inne hos mamma & pappa en stund tidigare idag och mamma & jag kollade lite efter jobb på ams.se ... Vet inte rikigt, men jag varken orka eller vill tänka på sommaren än, men något ska jag nog jobba med då med!Strand kommer ha grymt lite att göra under sommaren så jag kanske för leta efter annat bara till sommaren.

 
ANNONS
 
Syrran

Syrran

20 mars 2008 09:32

Det där stämmer ju inte, det är ju högsäsöng då. Kolla med Jessica, borde inte vara några problem att få jobba om man vill! Puss, ses ikväll!

http://anniina.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se