Direktlänk till inlägg 18 mars 2008

Jag hatar snö!

Av Rosanna - 18 mars 2008 14:44

Måste tala om för er att det var riktigt otaggande att vakna upp och se en  massa snö på marken! Usch! Fick leta fram stövlarna igen och tjocktröja, uschuschusch..

Hade iallafall en kort dag, fick alla betyg i de kurser vi avslutat och jag är godkänd i matte. Herreminjävlagud säger jag bara! Senare åkte vi iväg och handlade mat på maxi, lunchade och åkte hem. Hemma har tvillingen och jag städat hela jädrans köket, puh! Nu ska vi snart byta om och sätta oss på bussen ner till centrum, shoppa lite! :)

 
ANNONS
 
Emilia

Emilia

19 mars 2008 11:55

Mitt celibatliv höll fan inte länge :) Men det var värt ett försök:P

http://sugarcult.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se