Alla inlägg under februari 2008

Av Rosanna - 5 februari 2008 20:34

Det finns inga många kända svenska män som jag tycker är något vi borde vara stolta för när det gäller utseendet, sorry guys! Men jag har hittat en, en mycket fager liten lillprins vi har, han visst duger han?ANNONS
Av Rosanna - 5 februari 2008 19:59

Satt inne hos mamma när jag kom hem och åt en semla och snackade lite skit. Blev ingen middag idag eftersom jag åt en macka i skolan, så nu sitter jag och leker runt lite med datorn samtidigt som tvillingen går runt här och tänder en massa ljus och sjunger...

Ska försöka hinna med att plugga italienska, svenska och samhälle idag, har en kort sovmorgon imorgon, så då kan jag vara uppe någon timma extra för att få in allting. Kursprov är ingen rolig grej ska ni veta!

ANNONS
Av Rosanna - 5 februari 2008 11:34

Tryckte i mig grymt mycket tomatsoppa och mackor till lunch, så nu är jag reda för skolan! Slutar 18, så efter det ska jag ta tag i pluggandet igen, woho!

Av Rosanna - 5 februari 2008 09:40

Vaknade upp runt åtta för att börja plugga runt nio.. Och framåt har jag också kommit! Pluggar inför kursprovet i italienska, lite småjobbigt men samtidigt kul! Just nu håller jag på att repetera oregelbunda verb såsom essere, avere och fare..

Får skjutts till skolan idag av mamma och pappa, men eftersom tvillingen min har ett inbokat möte med sin studievägledare så åker vi så att vi är där redan 12, vad ska jag då göra i en timme? Jo plugga till svenska provet vi har på torsdag.

Kommer bli vädigt mycket puggande nu en tid framöver, kanske för att vi avslutar 3 50 poängskurser vecka 8, för att betyg ska sättas och liknande.

Juste nu sitter jag här iallafal, färdigsminkad och lyssnar på musik. Ska snart  packa väskan och sätta mig ned för att plugga ytterligare lite mera på italienskan, försöka nöta in alla de oregelbundna verb vi ska kunna, för att sedan fortsätta på den långa listan vi har över saker som kommer på kursprovet!

Av Rosanna - 4 februari 2008 20:13

Nej, inte fått på mig någon morgonrock än nej.. börjar ett imorgon, men jag tänkte vakna upp runt 8 för att pugga lite inför kursprovet i italienska som vi har senare i veckan.. eller jaa delar av det. Nu ska jag dock dra mig till soffan och mysa där.

Baci!Pussar!

Av Rosanna - 4 februari 2008 19:40

Rätt så tuff dag idag med, började med två timmar av "möte" i naturkunskapen, sedan hade vi hål fram till 12.40 därefter italienska, samhälle och svenska där vi också hade prov. Provet gick bra, handlande om antiken och var rätt så enkelt.
Kom hem runt halv fem tiden och strövade omkring lite här hemma. Såg några avsnitt av situation Magnusson innan middagen var klar. Efter middagen tog jag mig en välbehövd bastutid, bastade, fixade håret och naglarna, skönt!


Nu sitter jag här i vita underkläder med ett glas mjölk och en stor skål med fruktsallad. Ska snart dra på mig en morgonrock, dra mig upp till sängen och slöa innan jag smörjer in mig och somnar, mys!

Av Rosanna - 3 februari 2008 20:18

Pluggat lite sen middage, och ringde Jocke för en stund sen.. Nu sitter jag här i röda pyjamasbyxor  med små vita hjärtan på och linne. Brasan är tänd och en massa ljus tända igen, mysigt! Men ska nog krypa ner i sängen, skriva in lite saker i kalendern, plugga lite på naturkunskapen och sedan sussa. Är grymt trött och då hjälper inte mycket annat än att sova ut! Ska dock upp tidigt imorgon igen.. yey.Av Rosanna - 3 februari 2008 18:26

Blev en del shopping idag när jag tippade runt i vårat alldeles för tråkiga centrum. Hittade dessa ( de första byxorna, kvinnan i blå blus/skjorta) byxor från H&M fast i brunt, riktigt fina var de på faktiskt! Sedan köpte jag mina efterlängtade reebok träningskor, svarta med några beige detaljer. Blev även lite shampoo och balsam, lite mat och en liten metalgrej till pappa som han bad mig att köpa.
Har även hunnit sitta och plugga inför svenskaproven vi har imorgon och på tisdag i ett par timmar, pratat lite grann med Jocke i telefon ( ska ringa upp honom om någon timme igen ), planerat nästa vecka och liknande. Druckit enorma mängder te och pluggandet fortsätter! Hittat en grym motivation nu, så här sitter jag vid köksbordet, alldeles ensam, en massa ljus tända och musiken är på!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se