Alla inlägg under februari 2008

Av Rosanna - 13 februari 2008 08:34

Klockan 10 ska jag stå utanför väsjöbackens cafeteria och ska sedan gå en mil med några från klassen, yes vad kul! Verkligen... Runt tre tiden ska jag iallafall träffa Matte, tror jag. Får se hur det blir (: Anyway, på med strumporna, ytterkläderna och lite parfym, sedan blir det bussen nästa!


ANNONS
Av Rosanna - 12 februari 2008 20:12

Nu  har jag bytt om, tvättat bort allt smink, tagit ytterligare en alvedon mot smärtan och borstat tänderna, woho! :) Nu väntar min underbart trånga säng på att jag ska krypa ner under täcket och bara mysa :) Och nu ringde jocke också.. sov sött!

ANNONS
Av Rosanna - 12 februari 2008 19:20

Jag mår illa,grymt illa. Huvudvärk som trycker på varenda cm av min älskade lilla hjärna, stenhård runt axlar och nacke och ont i magen som om någon sparkat sönder mitt barn där inne. Eller nu blev det lite fel.. om jag hade haft ett barn där inne alltså. Tror jag förkortar mitt linande med ännu ett par alvedon, lite tandborstning och sömn, det låter underbart, right? Men så är det ju en sak.. min lumpenkille från skåneland ska ringa mig senare, och vill gärna hinna snacka lite med honom när han väl har tid.. men tänk om jag somnar ;0 ? Inte lätt det där...

Av Rosanna - 11 februari 2008 21:01Vill ha värme nu! Alla underbara kläder, killar, solen och allt!

Av Rosanna - 11 februari 2008 19:39

Var i kista med Hilda, och kom hem med en grymt söt vit polotröja med korta ärmar. Kom hem och åt en massa våfflor med galss och hallon till, och sen dess har jag suttit här inne hos mig och tvillingen och fixat med en massa. Diskat, skurat golvet och sådant nödvädigt.


Pratade med Matte i telefon under hela vägen hem, så lite sällskap hade jag ju (: Snackade också om att ses på onsdag, men det verkar vara så att vi alltid snackar en massa om att ses, men sedan blir det inget, hah. Hey, vi försöker iallafall (; ?


Ska kolla lite på skolsaker med tvillingen, försöka hjälpa varandra nu i veckan med alla provsaker som kommer vecka 8, blir alltså en hel del pluggande denna vecka med!

Av Rosanna - 11 februari 2008 13:59

Har precis ätit lunch med mamma & pappa, blev älgfärsbiffar med potatis till, funkade fint. Nu skuttar jag runt här hemma och passar på att ta bilder när jag har hela villan för mig själv..:D

Av Rosanna - 11 februari 2008 12:00

Nej, efter 3 koppar citronte så lägger jag av, plockar undan skolböckerna och ställer mig inne i badrummet och fixar mig, har inget bättre för mig :)

Av Rosanna - 11 februari 2008 11:31

Fått i mig frukost och nu sitter jag här med en kopp citronte. Har städat lite grann och väntar på att Hilda ska komma hem från doktorn, sedan ska vi ut till Kista centrum och sådant. Fram till dess ska jag städa ännu mer, äta lite lunch, plugga lite osv.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se