Alla inlägg under februari 2008

Av Rosanna - 15 februari 2008 07:00

Sitter här alldeles snorig och förjävlig och ska iväg till skolan, får se hur bra det går. Har ett par lektioner, och en grymt lång lunchrast att genomlida, och jag kommer förmodligen bara vara allmänt sur och ha ont. yes!

ANNONS
Av Rosanna - 14 februari 2008 20:48

Nej, nu börjar det bli dags för mig att dricka upp min tredje kopp te, klä på mig lite mer, sitter i enbart en svart, lite längre nattlinne nu och tvätta bort sminket, lägga mig till rätta under täcket och läsa vidare lite inför proven. Ska upp tidigt imorgon och duscha, fixa skolväskan och liknande skit, så jag måste vara någonlunda pigg :)

Imorgon blir det kanske film med Matte, kanske inte.. får se hur det blir med den saken.. :)ANNONS
Av Rosanna - 14 februari 2008 20:17

Förmodligen är det bara jag som inte är ute på dejt idag, eftersom alla mina andra favorit bloggar inte uppdaterar. Måste vara grymt det här, att ha mycket att plugga, ingen att gå ut med och när alla andra verkligen är ute. Ja grymt.

Och även om jag har försökt att skapa en mysig stämning med en massa ljus här hemma så vet jag inte rikigt om jag lyckas. Har tänt alla ljusen runt den öppna spisen, på ett soffbord, på fönsterbordet och i trappan, doftljus och vanliga och i en himla överdriven mängd. Skulle definitivt vara ännu mysigare med en fin kille här och en massa ljus. Men vad gör man? Vinterhalvåret är till för att drömmas på.

Av Rosanna - 14 februari 2008 19:26

Då har jag äntligen fått i mig det grymt välbehövande varma målet idag! Blev biff med champinjonsås, potatis och naan bröd till, och efterrätten blev en chokladkaka, tack mamma och pappa (: Fick även The holiday av mor och far, även fast vi inte rikigt firade alla hjärnats dag idag, utan tar det i samband med att storesyrran kommer hem och pappa fyller år på söndag!

Fick precis dagens sötaste sms av Jocke, ringde honom men då satt de och åt så nu sitter man bara här och väntar på att han har ätit klart.

Av Rosanna - 14 februari 2008 17:55

Ni gjorde den där långa skoldagen en gnutta bättre (: Ni vet när man kan sitta på en lektion, byta några blickar och alla vet vad man menar, och sedan sluta i ett otroligt gapskratt.Av Rosanna - 14 februari 2008 17:07

Även detta har varit en lång dag fylld med olika saker som hänt. Har hunnit tjafsa med en lärare, köpt ett presentkort åt far som fyller år på söndag, blivit uppkastad i luften av den starke och säkre Jerez och haft ett prov i hörförståelse på italienska vilket gick bra.

Nu sitter jag dock med en grym huvudvärk och en kropp som är alldeles seg och så. Tror att jag håller på och blir sjuk, min näsa rinner och halsen känns helt slut, och det skulle verkligen inte passa mitt i kursprovsveckorna! Kom att tänka på att jag inte heller ätit varm mat sedan tisdags, så nu kan ni ju försöka sätta er in i min situation.

Men, sen jag kom hem har jag tryckt i mig en massa av Mattes tom & jerry kex, så någon nöd på mig är det inte än dock!

Av Rosanna - 13 februari 2008 21:21

Har varit en lång dag idag.. Började med promenad runt väsjöbacken runt tio tiden. Men det hela gick så mycket snabbare iochmed att vi var en grupp på underbara tjejer som gick tillsammans. Sedan efter ett par kilometerdrog vi oss in mot sollentuna för att köpa lite fika och sitta i solen ett tag.

Efter fikat drog jag och Hilda hem till henne, åt mackor och snackade en massa minnen. Ner i soffan hamnade vi framför en massa tvserier och galet mycket skratt kan jag lova. Gick ner till pendektåget för att sätta mig på samma tåg som Matte, fikade i centrum, promenerade runt ett tag och köpte sedan en massa tom & jerry kex som vi satt och åt på ett bra tag.. :) Väl hemma har jag bara pluggat en massa inför naturkunskapsprovet och även läst igenom lite italienska ord inför imorgon. Nu ska jag dock tvätta bort sminket och somna till syrrans gitarrspel.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se