Alla inlägg under februari 2008

Av Rosanna - 18 februari 2008 20:05

Oh, just nu är det en sådan tidpunkt då jag verkligen behöver den där varma famnen att krypa in i. En lätt puss på pannan och en massa söta ord. Jag behöver dig här just nu.

ANNONS
Av Rosanna - 18 februari 2008 19:16

Hua, har varit en rikigt lång dag idag ska jag säga. Lång, men inte jobbig nej. I morse vaknade jag utvilad och pigg, sov i ca 10 timmar i natt, vilket verkligen behövdes efter helgens bravader. Något som dock inte behövdes var att bussen bara åkte förbi oss, men som tur räddade snygg- Rickard oss från att komma försent. Från 9 till tio i 14 hade jag då alltså hål, vilket inte uppskattades av oss. Men lite småtrevligt var det ju allt när det plötsligt stod tre killar framför oss där vi satt i cafet och började låtsasbråka för att plösligt slänga upp den tredje killen på bordet framför oss. På rudbeck händer allt!


Kom hem runt fem tiden och proppade i mig två fattiga riddare med grädde och sylt. Där rök min nyttiga start på veckan...Till middag proppade jag i mig lite kräm och här sitter jag alldeles mätt och trött. Funderar på att skriva ihop lite material inför samhällsprovet på torsdag, göra några uppgifter ur matematikboken och sedan gå och lägga mig. Har märkt att jag på den senaste tiden behöver otroligt mycket sömn för att ens orka med en helt vanlig skoldag på 8 timmar. Undrar hur många timmar som kommer att spenderas åt sömn under vecka 9 då vi har lov?


I skolan är det mycket den här sista veckan på perioden.. Har haft ett naturkunskapsprov idag, har nationellt prov i matematik på onsdag som ska skrivas på 3 timmar, samhällesprov på torsdag samt redovisning i svenskan och sist men inte minst ett muntligt prov i iatlienska på torsdag. Mysigt va? Men något man kan peppa sig själv med är att när vi kommer tillbaka från våran lediga vecka 9, så är det enbart 11 veckor kvar innan sommarlovet!ANNONS
Av Rosanna - 17 februari 2008 17:50

Mannen i mitt liv fyller år idag, grattis. Har firat min älskade far med tårta och en massa presenter!

Ska snart gå över till mitt ställe och plugga en hel del natur hade jag tänkt, och därefter blir det en underbar dusch, lite fix och sådant. Köpte en vit nagelpenna idag också, så skönt när man slipper en massa komplicerade saker och bara kan ha en penna liksom. Fick en ny bok och två nya lakansett av mamma och pappa också.

(:

Av Rosanna - 17 februari 2008 16:57


Ja, kvällen var ju lyckad, blev en massa härliga männiksor, en massa brieost, dans och liknande. Melodifestivalen i sig sög verkligen hårt, men när vi tjejer sedan fick sällskap av Jerez och hans vänner så blev kvällen roligare. Slutade dock tidigt för min och Hildas del, blev lite problem där när vi skulle vidare. Men men, vad gör det när vi faktiskt hade kul de timmar vi var hos syster  :)Av Rosanna - 16 februari 2008 16:19

Gjort iordning lite dricka här, håller på och sminkar och byter om, ska käka middag hos mamma som är ensam ikväll, sedan blir det att slå klackarna i taket!

Av Rosanna - 16 februari 2008 14:59

Hua! Har precis blivit klar med städningen, har fixat i badrummet - skrubbat en massa, sorterat sminkprylar och smycken osv, köket har jag skrubbat, spisen är grymt ren och alla kökskåp och dörrar är rena, alla kläder i vikta och ligger inne i garderoben för en gångskull, soperna tömda och likande. Så ni kan ju bara fundera på hur sliten min kropp är just nu.

Har dock fått med mig lite av den mörka chokladen mamma hittade, 70 % och ekologiskt odlad från england, mums. Åt tre mackor till lunch och sedan satt vi även och kikade i resekataloger...

Pratade även med storesyrran i telefon nyss om ikväll, ska bli rikigt kul att träffa henne och samtidigt dansa, dricka gott och ha kul! :)

Av Rosanna - 16 februari 2008 11:32

Igår åkte jag som sagt in till stan för att träffa Matte och se på I am legend, grym film för övrigt. Kom hem någon gång i natt och var så grymt trött att jag somnade direkt, så nu är jag rikigt utvilad och pigg. Klädde på mig och gick in till mamma och pappa, åt en rikigt mysig frukost innehållandes grymma mackor, kräm och en massa frukt(: Fick med mig en påse med vaniljhjärtan, lite kläder och en påse med thorntons special toffee från england, jordgubbar och grädde, grymt gott! De tre veckorna som vi spenderade i england förra sommaren, då levde jag i princip på denna toffee, frukt och småkakor, grym onyttigt, men himmelskt :D

Av Rosanna - 15 februari 2008 15:52

Förutom att jag håller på och ramlar ihop pga förkyldningen och trötthet så är allting som det ska. Helgen blir en rikigt härlig en, länge sedan faktiskt nu när jobber tar över så mycket av tiden.

Men nu ska jag lägga mig i soffan och se på filmen jag fick från föräldrarna igår, koka lite te och vila ett tag innan det blir dags för middag! Efter middagen får jag fixa till mig lite grann och bege mig in mot staden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se