Alla inlägg under februari 2008

Av Rosanna - 20 februari 2008 20:50

Är trött och sliten efter ett tre timmar långt och mycket krävande prov i matte. Hade köpt med mig bananer, dricka och en twix som blev räddningen efter två timmars hårt räknande. När jag sedan kom hem satte jag mig med samhälleboken i handen och här sitter jag fortfarande.. Nej nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna, lägga mig i sängen och läsa klart hela samhällesboken som vi har prov i imorgon och plugga lite italienska ord, ciao!

ANNONS
Av Rosanna - 20 februari 2008 11:27

Nej,nu ska jag fixa lite lunch här åt mig och sedan ska jag åka iväg till affären och handla lite frukt och liknande för att orka med tre timmar. Men håll nu för i helvete tummarna för mig.

ANNONS
Av Rosanna - 20 februari 2008 10:33

Tog ledigt den första lektionen för att slippa ett grymt tråkigt hål och ha mer tid till att plugga inför matematikprovet vi har idag. Sitter nu alltså med en massa övningsprov, en hemsida där man kan plugga matte via datorn och en massa skit här på bordet.Av Rosanna - 19 februari 2008 16:45

Av Rosanna - 19 februari 2008 16:39

Nej, inte än, men snart förflyttar vi oss. Och då jävlar kommer jag att ramla ihop på stolen och halvsova under hela filmen. Får förhoppningsvis sluta lite tidigare, så att man hinner hem lite snabbare. Ska förövrigt plugga in en massa matte när jag kommer hem, och sedan ta mig en varm dusch och bara slappa. Imorgon är ju en sådan dag då man verkligen behöver vara utvilad på, och ve och fasa, då vissa tar på sig dessa mjukisbyxor till skolan. Satt och pratade om det med Mona idag, och vi har likadana meningar om det där med mjukis i skolan, det går bort! Visst är det skönt när du ska sitta i tre timmar och skriva prov, men jag känner mig bara "naken" i det och trivs inte alls i det när hela skolan ser dig. Hellre ett par tighta jeans eller strumpbyxor med en söt kjol eller liknande (: Snackade även med Mona om att det skulle vara skönt med en stor ballongkjol med hög midja som täcker hela magen, så kan man sitta och vara tjock utan att någon tror att man är gravid, haha!

Men en sak är nog ganska säker skulle jag nog våga tro. Jag kommer aldrig att se Mona i kjol.. eller kankse i sommar, om hon är på rätt humör. men nej det här är bruden som inte bär kjol.. thats it.

Sol

Av Rosanna - 19 februari 2008 16:20

Sitter i en liten datorsal i skolan och har finskalektion. Har absolut ingen ork till någonting och är grymt trött på allt och alla. Kan ha något med att göra att jag har 3 prov och en redovisning kvar denna vecka, sedan är som tur är, den här perioden slut.

Ska om några minuter kila iväg till klassrummet där vi håller till och fortsätta se på en film som vi började förra veckan. Har dock inte så mycket ork till det heller. Imorgon däremot blir det nog rätt så lungt, har en lektion som börjat 10.25 och slutar em timme senare, sedan runt halv två tiden har jag ett nationellt prov i matte som vara i tre timmar..  Men men.. det kommer nog gå så bra så bra. Och tanken på att vi har lov om mindre än en vecka gör mig pigg.Av Rosanna - 19 februari 2008 06:45

Usch, klockan är inte ens 7 och jag sitter här fullt påklädd och väntar bara på att klockan ska ticka över till 15 över så att jag kan dra på mig jackan och stövlarna. Går i skolan från 8 till 18 idag, så det blir en lång dag och pluggande fortsätter sedan när jag kommer hem och måste läsa på så mycket som möjligt inför nationellaprovet i matte som vi har imorgon. Klart som tusan att jag kommer sätta ett G på detta, bara det att jag inte är s säker på det just vid provtillfället. Men det ska nog gå bra..

Har dock en grym motvilja till att det ska bli helg denna gången, och det är bara pga att jag ska upp tidigt och jobba då. Men det löser sig..


Av Rosanna - 18 februari 2008 20:15

Nej, jag mår alldeles för dåligt för att vara vaken något mer. Nu blir det in i badrummet, borsta tänderna och rakt ner i sängen med boken " vi som aldrig sa hora" för att sedan somna.. Går ju ändå 10 timmar i skolan imorgon..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se