Alla inlägg under februari 2008

Av Rosanna - 25 februari 2008 12:07

Ja godmorgon då, även om jag varit uppe sen åtta tiden i morse. Har hunnit med några småsaker, har tex dansat till 14 Maroon 5 låtar, strykit en massa kläder och suttit i telefon med kvinnan vars plånbok jag hittade i helgen. Men mer ska det bli, senare ikväll ska jag tydligen sitta i 3 timmar och lyssna på en kvinna som pratar om övningskörning osv, suck.

ANNONS
Av Rosanna - 24 februari 2008 19:54

Ska göra tvillingen sällskap i soffan, är ledig imorgon vilket verkligen behövs!

ANNONS
Av Rosanna - 24 februari 2008 19:22

Ja, då är man både hemma, glad och förvirrad.

En helg som varit alldeles för lång ( ! ) och grymt jobbig. Men det är pengar det..

Mår inte rikigt helt 100 idag, så snart klär jag av mig, ställer mig i duschen och sedan kryper jag ner i min underbara lilla säng..

Av Rosanna - 22 februari 2008 11:04

Hade två timmars idrott såhär på morgonen, och nu har man fått i sig en latte och suttit och segat i cafet. Ska snart hugga in på tacobuffen och sedan vänta ett tag till tills italienskan börjar, där ska vi få veta betyg och liknande. Sedan slutar jag och drar in till stan för att möta systern min :)

Av Rosanna - 21 februari 2008 17:02

Nu ska jag skynda mig in till mamma och äta middag med henne och lillesyrran, sedan tar jag bussen och träffar Hilda och åker till Elisa på hennes jobb, puss! :)

Av Rosanna - 21 februari 2008 16:30

Nej, min lycka släpper mig inte, sitter tillochmed och ler som ett fån när jag sitter helt ensam med ett kaffe som länge sedan blev kallt och en av naglarna gick av. Jag är fan överlycklig och det är konstigt men det var evigheter sen jag hade den här känslan. Pirret i magen, leendet på läpparna och allting bara flyter på. Fick ett sms av mamma att hon hade satt i några hundralappar på kontot till lovet. "Har satt in pengar på ditt konto inför skidtiden" Haha, skrattade ihjäl mig eftersom vi alla vet att jag knappt kan sitta rakt i en pulka ;p

Men sött av henne var det ju, och snart kommer lönen på ett par tusen så helt fattig är jag inte under lovet! Imorgon ska jag till min storasyster och kommer hem på söndagen där... :)

Av Rosanna - 21 februari 2008 16:17

Av Rosanna - 21 februari 2008 15:32

Om jag ändå var sådär bra på att komma ihåg vad jag skrattat åt idag, skulle jag skriva det. Men minnet sviker.

Hade iallafall en svenskaredovsning imorse som gick bra, även om läraren bara sa dåliga saker om min grupp, och bara bra om de andra, it sucks. Men efter den redovisningen hade jag prov i samhälle vilket gick bra, hoppas innerligt på ett bra mitteriminsbetyg i det också! Åt lunch med Camelia och Hilda, och därefter satte vi oss i bibloteket för att läsa på lite ord och dylikt inför det muntliga provet i italienska. Elisa kom och hämtade oss därifrån och sa att det var konsert i ett av musikrummen, snabbt som attan gick vi dit för att komma i tid och höra det underbaraste jag hört på länge. Mitt hjärta började smälta,och jag är fan inte fånig, men han sjunger som en gud. Nej, vi alla är nog överrens om att det var dagens höjdpunkt.

Gjorde det muntliga provet som inte driket gick så som jag hade hoppast, men gjort är gjort. Därefter gick vi in till konserten igen och lyssnade klart, musiken var ju helt toppen!

Ut från skolan sprang vi sen till bussen, och jag, Hilda och Elisa var så jädrans glada. Inga fler prov eller läxor att göra på nästan två veckor, halleluja! Hah, nej men det känns rikigt skönt att vara "ledig", men ska ju trots allt jobba lite på lovet, men bättre än inget :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se