Alla inlägg under februari 2008

Av Rosanna - 2 februari 2008 19:58

Jag ska ut och gå om en kvart. Enda problemet är väl att det snöar, och inte lite då heller, utan nu har det snöat hela kvällen, ligger nog 5 cm snö på marken.. usch! :/

ANNONS
Av Rosanna - 2 februari 2008 16:41Vilken skön dag det har varit idag! Inte gjort så mycket nytta dock, men det är sådana här dagar man behöver då och då. Har varit i tvättstugan lite grann, städat lite och sådant, men annars har jag bara legat.

Blir pastasallad till middag ikväll, får se hur vi lyckas.. Men annars ikväll tar jag nog det lungt, om det inte dyker upp någonting. Se som det blev igår, hade tänkt ta en rikigt mysig filmkväll med mig själv som sällskap, men så blev det något helt annat, men kul hade vi! :)ANNONS
Av Rosanna - 2 februari 2008 13:22

Blir inget skoköp idag, är alldeles för trött för det! Sitter i soffan med min bärbara älskling och funderar på att gå ut på en promenad innan det blir allt för dåligt väder. Philip lämnade situation Magnusson här så att jag skulle kunnat ligga och se på det när vädret är s dåligt och min huvudvärk, så tack tack! (:

:)

Av Rosanna - 2 februari 2008 10:16

Helt underbart att få sova ett par timmar längre än vad man brukar! Blev dock en rätt så tidig kväll, fast jag låg och snackade i telefon med Matte en timme.. :)

Har dock en kvarglömd mobilladdare här från igår tror jag, någon? Nu ska jag iväg och tvätta kläder, sedan ska jag gå och köpa de där skorna och sen blir det att fixa och trixa lite! :)

Av Rosanna - 1 februari 2008 23:24

Philip sitter och spelar lite gitarr här och Elisa har lyckats somna, dock i sin säng hah! Ska snart sätta sig i en taxi vidare någonstans, fast jag ska få krypa ner i sängen min!! :)

Av Rosanna - 1 februari 2008 19:20

Blir karaoke med Philip inne hos mig ikväll!

Av Rosanna - 1 februari 2008 18:43

Varit en rätt så jobbig och tuff dag idag. Runt fyra tiden gick jag ut på en halvtimmas promenad och sen åt jag lite mellanmål med tvillingen. Emma fyller 17 idag förresten, grattis! :) Nu håller vi på och gör efterrätt åt mamma och pappa, chokladmouse med crisp och hallon!

:(

Av Rosanna - 1 februari 2008 07:51

Jag ska vara hos tandläkaren om en timme, jag tror att jag svimmar! Eller iallafall så kommer jag att börja hypiventilera och vägra gå dit om jaa tio minuter? Jag hatar tandläkaren!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se