Direktlänk till inlägg 26 februari 2008

Jag är en gam.

Av Rosanna - 26 februari 2008 22:06

Träffade Katja idag som sagt, och måste säga att det var grymt länge sen! Till en början gick vi runt i några få affärer för att sedan ta bussen till junibacken. Därborta satte vi oss i sagotåget och lekte barn igen, var verkligen supermysigt! Alla känslor som man hade som barn kom tillbaka igen och det var en slags nostalgitripp så att säga...

Efter sagotåget satte vi oss i resturangen där för att mumsa på en couscoussallad med lax&pesto, riktigt gott var det. Och som efterrätt blev det chokladtårta och te, tack för det goda :)

Väntade på tvillingen där tills hon slutade, vilket var runt halv fyra tiden. Efter det åkte vi in till city och promenerade runt i affärer ett tag, blev rikigt shoppingsugen men det får vänta ett par veckor så att det hinner bli härligt väder också! På bussen hem höll jag på och somnade till ett x antal gånger, var ruskigt trött. Väl hemma fick jag i mig lite soppa innan helvete brakade loss och jag var grymt grinig och sur. Förklarade det hela med att jag var trött och det inte var min dag idag.. right. Blev inte heller någon bastu ikväll så jag ställde mig i duschen och höll på ett bra tag! Skrubbade hela kroppen, rakade benen osv, efter det var det ansiktsmask och insmörjning av hela kroppen, mums eller något, haha.

Imorgon ska jag vakna upp tidigt för att få i mig frukost, städa och tvätta lite innan jag sätter mig på bussen för att åka in till Kista centrum med Hilda och förhoppningsvis också tvillingen. Vet inte rikigt vad som ska göras där, men något fint hittar vi säkert. Och en bit mat på det där mysiga stället skulle ju inte sitta helt fel heller..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se