Direktlänk till inlägg 26 februari 2008

Junibacken

Av Rosanna - 26 februari 2008 11:51

Jag ångrade mig, åker inte förens om 20 minuter! Så det kan bli.. öppnade kylskåpet för att hitta något smått att äta innan jag skulle gå, men hittade inget rikigt gott så då fick jag fixa ihop lite makaroner istället, och det mina vänner, det gör man inte på två minuter. Så här sitter jag, fullt påklädd och klar att dra, men om 20 minuter. Kanske hinner slå på tvn och se om det skulle råka vara någon som sänder nyheterna, eller så sitter jag kvar här och degar.

Inne i stan ska jag alltså kika lite å underkläder, tshirts och lite smink innan jag ska träffa Katja vid två tiden för att bege oss mot junibacken som sagt.

Imorgon ska jag få träffa Hilda igen, helt otroligt hur man kan sakna någon så fort man inte träffar denne varje dag. Men men :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se