Direktlänk till inlägg 15 februari 2008

Godmorgon

Av Rosanna - 15 februari 2008 07:00

Sitter här alldeles snorig och förjävlig och ska iväg till skolan, får se hur bra det går. Har ett par lektioner, och en grymt lång lunchrast att genomlida, och jag kommer förmodligen bara vara allmänt sur och ha ont. yes!

 
ANNONS
 
Hilda

Hilda

15 februari 2008 15:13

Du mamma skulle tydligen ut imorrn så jag tror jag kan hänga me iaf...men jag kanske käkar hemme om ni skulle göra de där...Men vi kan ju snacka msn sen...

http://hildaaa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se