Direktlänk till inlägg 13 februari 2008

A nice day..

Av Rosanna - 13 februari 2008 21:21

Har varit en lång dag idag.. Började med promenad runt väsjöbacken runt tio tiden. Men det hela gick så mycket snabbare iochmed att vi var en grupp på underbara tjejer som gick tillsammans. Sedan efter ett par kilometerdrog vi oss in mot sollentuna för att köpa lite fika och sitta i solen ett tag.

Efter fikat drog jag och Hilda hem till henne, åt mackor och snackade en massa minnen. Ner i soffan hamnade vi framför en massa tvserier och galet mycket skratt kan jag lova. Gick ner till pendektåget för att sätta mig på samma tåg som Matte, fikade i centrum, promenerade runt ett tag och köpte sedan en massa tom & jerry kex som vi satt och åt på ett bra tag.. :) Väl hemma har jag bara pluggat en massa inför naturkunskapsprovet och även läst igenom lite italienska ord inför imorgon. Nu ska jag dock tvätta bort sminket och somna till syrrans gitarrspel.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se