Direktlänk till inlägg 7 februari 2008

Fiskpinnar

Av Rosanna - 7 februari 2008 17:53

Sitter här inne hos mamma och pappa och väntar på att maten ska bli klar! Ska bli skönt att mumsa i sig och sedan gå in till oss och plugga en massa igen. Imorgon har jag kursprov i italienska, men denna gång är det en massa skrivande! Idag hade jag bara läsförståelsen, så ikväll blir det en massa ord och verb att plugga på!

 

Imorgon blir det en rätt så krävande dag, måste upp tidigt, packa väskan, lång dag i skolan och därefter iväg till storasystern. Rätt så skönt att åka dit iallafall, inte bara det att det är en promenad på enbart 15 minuter till mitt jobb, utan att träffa syrran, umgås med henne och vara mitt i city. Har studiedag på måndag, då ska jag träffa Hilda och lämna tillbaka en sak inne i kista centrum, även kolla på en present åt far.


Ikväll ska jag äta upp fiskpinnarna här hos mamma & pappa, in hos tvillingen och mig och duscha, plugga och fixa lite småsaker. Jag kommer förmodligen gå under pga plugg, vecka 8 har jag 4 prov som jag måste börja plugga till så fort denna vecka är avklarad, tufft det här med koncentrationsläsning och tre perioder? Yes!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se