Alla inlägg under januari 2008

Av Rosanna - 8 januari 2008 11:07

Jag är irriterad,grymt irriterad.Rosanna skriver aldrig skräcknoveller, men när jag väl gör det fick jag en toppenidé, och vet ni vad läraren säger då? MAX 3 SIDOR! Jävla bajsmotherfucker, det är ju ingenting! Nu har jag skrivit3 sidor, och inte ens kommit framtill hur han dör, va där det här egentligen? Sen är jag också irriterad på en vän, eller tjaa vi var vänner, precis, vi var. Rosanna ären irriterad liten ko,sug människor, sug!

ANNONS
Av Rosanna - 7 januari 2008 21:33

Hemma nu igen, och jag vet inte om det känns bra eller dåligt. Halmstad gjorde nog bra för mig. Grymt innehållsfattiga inlägg just nu, känner mig uppäten inifrån, kan nog vara det. Anyway, jag skriver ör min egen skull,yeah right.

ANNONS
Av Rosanna - 5 januari 2008 18:00

ikväll blir det party, adjö bofinkar!!

Av Rosanna - 3 januari 2008 19:56

Halmstad nu, inte mycket tid på mig att skriva. Supermysigt har vi det iallafall, pussar!

Av Rosanna - 2 januari 2008 11:31

Tro det eller ej, men jag har packat! Har också hunnit städa hela villan & diskat all disk, jädrans! Nu ska jag hoppa in i duschen, äta lunch och sedan dra in till stan för att spendera natten hos storasystern. Elisa & jag åker runt sex tiden imorgon på morgonen, så vi ska bara ta det lungt i kväll (:

Av Rosanna - 2 januari 2008 10:40

Jag förstår inte på mig själv ibland. Jag sitter här framför datorn, när jag egentligen vet att jag är grymt stressad, borde skriva klart novellen, duscha & packa. Novellen får jag nog skriva klart på tåget mot Halmstad imorgon, och duscha kan jag göra hos storasystern, men varför kan jag inte börja packa? Kom igen nu Rosanna!

Av Rosanna - 1 januari 2008 20:55

Jag och Hilda steg upp i förmiddags, rätt så pigga och rätt så slitna. Efter en hel del snackade, ätande och liknande drog vi ut på en promenad vilket verkligen behövdes! Drog hem till Hilda senare och hämtade en sportbag jag fick av henne, ska ju iväg till Halmstad på torsdag morgon så den behövs. I Halmstad ska vi ta det lungt, fira Emilias 20 årsdag, shoppa och liknande.


Nu sitter jag här med en ciabatta fylld med grönsaker, skinka och ost från tvillingens jobb, till det dricker jag ett Rooibos te med caramel smak, rikigt gott faktiskt. Snart ska jag också hugga in i de nybakade muffinsen som mamma lät mig ta med in till mig, mums!

Av Rosanna - 1 januari 2008 15:18

Jaha, då var 2007 över. Känns jäkligt bra tror jag, det nya året kunde inte ha fått en bättre början kan man tycka, haha! Började med att Hilda, jag och Elisa åt middag hemma hos oss, sedan fixade vi oss och drog på oss partykläderna och drog till min storasyster för efterrätt och sedan lite festande. Någon timme innan tolvslaget satt jag med några av skånekillarna och försökte lära mig att prata som dem, fick lära mig nya ord så som "suggepatte" och liknande, haha. Vid tolvslaget drog vi ut med varsitt champagneglas i handen och önskade varandra gott nytt år, med Jocke vid min sida så gick vi ner mot parken och mös ett tag innan det började snattra en massa kamerablixtrar överallt, ajdå tänkte jag. Anyway, drog in, blev lite kaos, myste ännu mer och umgicks med alla innan jag och Hilda vid två tiden satte oss på bussen hem, hemma runt 3 och somnade efter att jag pratat med Robin i telefon..

Vaknade upp astidigt och kom att tänka på att det nya året inte kunde fått sig en bättre start faktiskt. (;

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se