Alla inlägg under januari 2008

Av Rosanna - 13 januari 2008 19:41

Vet inte rikigt hur jag ska skriva.. eller om vad. Känner mig tom, trött på all skit och fet. Helt otroligt, jag är då aldrig nöjd. Behöver någon att prata med, men dem man ringer svarar inte, dem som erbjuder sig att prata vill man inte störa osv.. Varför ska allting komma på en och samma gång?

ANNONS
Av Rosanna - 10 januari 2008 20:45

Har varit och tränat en timme och nu sitter jag iklädd mjukisbyxorna i soffan och pluggar lite grann, har italienska förhör imorgon, vilket ska gå rätt så bra tror jag. Håller på och packar lite smått också, så att jag slipper göra det imorgon. Drar direkt från skolan in till stan, sedan hem till Anniina och sover där hela helgen eftersom jag jobbar lör - sön, blir skönt att få göra lite nytta också :)

Nej, mina ögonlock känns tunga som stenar, ska nog krypa ner i sängen och läsa lite med av italienskan, sedan somna :)

ANNONS
Av Rosanna - 9 januari 2008 21:26

Jag vet inte rikigt hur jag ska beskriva hur jag mår.. Smått irriterad möter positivt nervös inför något, går alltså inte rikigt att beskriva! Satte i lillesyrrans löshår i eftermiddags, blev snyggt och nu ser hon lite äldre ut också. Dock lyckades jag få grymt varmt kreatinvax på högra handens ringfinger, så nu är det helt brännskadat och jag har knappt känsel i fingertoppen, nageln är helt kritvit osv. 


Efter det har jag suttit med isbitar för att försöka få ner svullnaden och den brinnande känslan. Såg på Grease 2 med lillesyrran också, men hon gick ett tag sen så nu sitter jag alldeles ensam här. Haft ansiktsmask medan jag fixade naglarna, så nu känner jag mig lite bättre också. Mitt nyårslöfte om att bli nyttigare & börja träna har också börjat gå rikigt bra! Promenerade i en halvtimme idag, och imorgon ska jag och Camelia träna på F&S, ska bli rikigt skönt med ett baspass nu till en början. Dessutom har jag testat att börja äta lite kiwi igen, eftersom jag blev allergisk mot frukten ett x antal år sen så.. och jag tål det, jaa vad gott! Kommer ihåg att jag alltid var rikigt avundsjuk på alla andra som fick äta kiwi men inte jag, men ha! Nu är jag en av dem!


 Satt och kollade igenom bilderna från Hasting, England, och fy tusan vad jag vill tillbaka!

Av Rosanna - 9 januari 2008 12:21

Sitter i en av skolans många datorsalar med Emma, försökr tänka lite på hur jag ska få till min novell nu.. borde förmodligen be någon läsa igenom det en gång så att det blit någonlunda bra. Idag slutar jag 13.20 så jag ska hem, fixa kaffe och skriva lite på novellen och sedan kommer lillesyrran förbi så ska jag fixa hennes löshår, nice blir det förmodligen. Sedan Ska jag tvätta, borde ha gjort det igår men dte blev inte rikigt så.. sen kanske jag åker iväg och tränar.. julkilorna Måste bort snarats som möjligt.. suck vad jag hatar att vara tjej!

Av Rosanna - 9 januari 2008 07:35

Godmorgon! Vaknade en halvtimme sen för att syrrans väckarklocka var ..rätt så irriterande, men anyway jag vaknade upp lite tidigare, vad gör det?

Dagens planer:

  • Skriva lite mer på novellen 08.30 - 09.00
  • Skola 10-25-13-20
  • Åka hem, äta lite och sedan hjälpa syrran med hennes löshår hon var så nöjd med.
  • Senare på kvällen ska jag tvätta och plugga.. Inget annat planerat (:

(:

Av Rosanna - 8 januari 2008 20:35

Fick sluta en halvtimme tidigare idag, så 17.30 drog vi från skolan. Kom hem, åt och satte mig i sängen med datorn och skrev på novellen. Började städa en timme sedan, eller städa.. röja undan en massa skit. Så nu ser det någonlunda bättre ut här. Ska hoppa in i duschen nu, lägga en ansiktsmask, hårinpackning och fixa naglarna. Ta hand om mig själv, det är något jag måste börja göra nu!

Av Rosanna - 8 januari 2008 17:20

 En dikt jag skrev evigheter sen, den har ebbat sig fast i mitt huvud..

Ett tunt saltlager på läpparna. Kinderna.
Små små tårar, som sakta rinner neråt.
Tyst tyst tyst. Så att ingen kan höra.
Ingen får höra.
Man kan skymta skuggorna från dig, skuggorna dansar på väggen.
I ett mörkt rum ser man skoggorna dansa, fast man vet att man inte vill se det.
Din rygg mot mig, jag kan inte se dig.
Ditt hår vilar på din rygg, dina små ryggkotor letar sig upp till hudytan.
Du är så liten, så liten.
Med knäna uppdragna till hakan gömmer du din nakna kropp.
Du vaggar fram och tillbaka. Jag kan höra dig, fast du inte vill det.
Jag ser att du mår dåligt, fast du inte vill det.
Jag kan se dig gråta, även när du har ditt ansikte vänt från mig.
Fast du inte vill det.
Småsmå runda tårar föds i dina ögon.
Rinner ned för din kind.
Några tårar samlar sig vid dina läppar.
Din tunga smeker bort dem från läpparna.
Några av tårarna göms i dina händer du har för att dölja ditt fina ansikte.
Tårana faller.
Och Jag ser bara på.
Jag vill försöka hjälpa dig. Men du måste kunna lita på mig.
Jag vill gå fram till dig. Smeka din nakna rygg med min hand.
Känna dina hjärtslag slå.
Se att du lever. Se att du ler.
Att se dig le, är det finaste jag varit med om.
Småsmåvita tänder gömda bakom de mjukaste läppar jag någonsin skådat.
Småsmå runda tårar är påväg bort.
Bort från dig.
Du måste se till att visa att du vill. Visa omvärlden att det är du som bestämmer om dig själv.
Du får inte låta dem ta över dig.
Vi lever i ett mröker just nu, men ännu är det vara ett svagt mörker.
Låt dem inte dra ner dig dit där man inte ser skuggorna dansa på väggarna.
Lova mig det, älskade ängel.

sug

Av Rosanna - 8 januari 2008 11:13

Dessutom har jag 10 timmas skoldag idag, sug!Har dock handledningstid, levnadslära,matte och finska kvar..Matte & finskan är tvåtimmarspass, sug! Nej nu blev det mycket sugande här.. jag är trött och irriterad,skyller på det.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se