Alla inlägg under januari 2008

Av Rosanna - 17 januari 2008 20:43

Jag vill ha varma sommarkvällar, skinnjackan, en eld att sitta runt om, en massa nära vänner, värme och en massa kärlek när jag hör den här låten. Jag är fast.

ANNONS
Av Rosanna - 17 januari 2008 19:17

Sitter på övervåningen och lyssnar på musik och pluggar. Precis tänt brasan där nere så nu är det varmt och skönt. Tänkte plugga en timme till, sedan gå ner och göra lite middag åt mig själv och sedan mysa framför tv:n för en gångs skull. Och efter det tror jag att jag tar en snabb dusch och lägger mig ned under täcket.. :)

Pratat med både Pontus & Jocke, och ingen av dessa datorproffs kan hjälpa mig med mitt lilla problem. Kommer nämligen inte in på msn eller hotmail, men alla andra sidor funkar fin fint! " Slå inte sönder datorn Rosanna, du har inte betalat av den helt än" ekar det i mitt huvud. Jävla datorfanskap.

ANNONS
Av Rosanna - 17 januari 2008 12:00

Står i en av skolan många datorsalar och läser igenom lite om miljöpartiets HBT politik. Har et debatt om olika partiers åsikter angående olika saker. 30 minuter tills italienska lektionen börjar, så vi ska nog stå kvar här ett tag och sedan gå ner till skåpen osv. Helt plötsligt har datorstugan som den så vackert kallas, fått in tre "vakter" som kolla in om man spelar osv eller inte, gör man det, blir man av med matkortet i två veckor, nödvändigt? Nej. "Mitt kort får de gärna ta, jag måste ändå gå ner ett par kilo" sa jag igår när jag fick höra om det första gången, men nu tror jag inte det längre..


Nej, nu ska jag kila vidare här innan lektionen börjar och jag blir av med kortet.


Puss!

Av Rosanna - 16 januari 2008 21:12

Måste bara komma med samma video som Hilda har på sin blogg, bara för att hylla Petter och för att låten är grym. Petter är en småbarnspappa som enligt mig är helt otrolig. Jag förknippar Petter med varma sommarkvällar, vänner och något hett. Petter är mannen jag skulle vilja ha, haha (;

Av Rosanna - 16 januari 2008 20:53

Pratade med Jocke nyss, och jaa, det visade sig att han och hans mor har bråkat så pass mycket att det inte finns någon chans till att han skulle kunna komma innan han rycker in i lumpen.. suck.

Av Rosanna - 16 januari 2008 20:15

Var i skolan ett par timmar, runt två tiden var jag i väsby centrum med vänner. Hittade en tshirtklänning och lite annat smått och gott. Bland annat en del till Hildas present, hon fyller nämligen 17 på lördag!
Kom hem runt halv fyra, gjorde grymt goda toast med kikärtsröra i. La mig i sängen med den bärbara och tittade runt lite på olika bloggar och liknande.


 Snackade med Anthon på msn, helt galet vad länge vi har känt varandra via msn och tele, men aldrig setts pga avståndet mellan oss. 

Eftersom vi blev lite nostaligska så hittade jag också den här bilden på en finsk sida där jag varit medlem ända sen 2005. Bilden är nog ungefär lika gammal, och ja, jag har förändrats en hel del sen dess. Både till utseendet & personligheten. Hittade en massa gamla bilder på mig och vänner, helt otroligt vad mycket bilder som togs de åren! Nuförtiden tar jag aldrig bilder, vilket är tråkigt. Min kamera stå och samlar damm medan jag sitter och önskar mig ha den kroppen jag hade förr. Nej usch, har kommit in i ett "smalhetstänkande" nu... Vill gå ner minst 7 kilo innan sommaren börjar, bara för att jag inte rikigt trvis så som jag ser ut nu. Även fast jag vet att de där 7 kilorna egentligen inte gör så stor skillnad på min kropp, så vill jag verkligen. Fast inte fasen ska jag sluta äta nej! Bara äta på rätt sätt, träna mycket mer och hoppa över det där onödiga sockerätandet under veckan så ska det nog gå åt rätt håll, hoppas jag.

Av Rosanna - 14 januari 2008 21:26

Min favorit Emma har skaffat sig en blogg, underbart! Och jag har kokat kaffe, pluggat och lekt lite med datorn. Har en otrolig huvudvärk, så jag tänkte ta någon alvedon och försöka somna.

Har inte så mycket planerat för veckan än, men ska väl gå i någonlunda nyttig & stabil form..

Tisdag - Skola från 08.20 -18.00, sedan hem och städa undan den där stora högen med kassar nere på nedervåningen.

Onsdag - Skola från 10.25 till 13.20, därefter ska jag iväg och handla en födelsedagspresent till Hilda & sola, hinna med en långpromenad också!

Torsdag - Skola från 08.20 till 14.50, därefter blir det att städa undan lite saker på övervåningen, ta en promenad och fixa lite smått och gott.

Fredag - Skola 08.20 till 14.50, hem och slappa och sedan hämta Jocke från arlanda och hjälpa iväg honom till Pontus..

Lördag - ska till skolan på öppet hus, har en lektion, från 10.25 till 10.55, sedan kommer Anniina och hämta mig med Jocke. Hilda fyller 17 år. Resten av dagen kommer att spenderas med Jocke :)

Söndag - Absolut inga planer, långpromenad och sola om Jocke tillåter (; Annars blir det en lugn helg..

Av Rosanna - 14 januari 2008 19:14

Mitt humör går verkligen i en berg och-dalbana just nu! Tidigare idag var jag ledsen, upprörd och förvirrad, nu är jag förväntansfull, glad och pigg. Kom hem en timme senare idag än vad jag brukar, bara för att tåget var 20 minuter försenat, rikigt dåligt sl. Morgonen började på samma sätt, bussen kom 10 minuter försenad, chauffören vägrar gasa och kryper fram på vägarna, där satt jag, stirrade ned på klockan och stampade med foten i golvet. Jag om någon hatar att vara försenad!

Glad är jag nog för att jag äntligen börjat förstå lite ur matten, bra där Rosanna! Jag har prov imorgon, så jag satt med pappa och pluggade i en timme nyss. Men också för att Jocke kommer hit till helgen.. ska bli rikigt nice (:

Nej nu har jag precis fyllt kalendern med en massa viktiga saker, pluggat ytterligare lite matte, hinkat i mig en massa vatten och städat lite! Ska snart se på en film, ta på en ansiktsmask & fixa naglarna :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se