Alla inlägg under januari 2008

Av Rosanna - 19 januari 2008 21:44

Druckit 6-7 glas med päroncider och en massa is i och sett på film med Elisa och mamma. Mamma kom egentligen förbi för att prata lite om vår hotellweekend vi ska ta här i slutet av februari -början av mars, men stannade framför tvn med oss :)  

Bestämde med Katja att vi ska ta en fika inne i stan imorgon, yes! Jag har varit grymt fikasugen i flera dagar, och tillslut nappar någon på mitt förslag om att jag kan betala. Ska bli skönt att träffa Katja också.. de senaste gångerna har varit så hetsiga på något sätt. :/ Efter vår fika ska jag dra mig hem mot väsby och kila in i Vilunda och sola ett tag tänkte jag. På måndag fixar jag medlemskortet till friskis igen och sedan är det en sen lunch/ tidig middag med tjejerna som gäller! =)


ANNONS
Av Rosanna - 19 januari 2008 19:27

Ska passa på att gratta en underbar vän till mig, nämligen Hilda som fyller 27 idag! Hade ingen möjlighet att träffa henne idag, så vi ska ta och luncha på måndag nu när vi ändå är lediga! Blir nog ett italienskt ställe inne i stan, Vapiano, grymt ställe verkligen!

Grattis på födelsedagen vännen, hoppas du fick en underbar dag, även fast du var tvungen att vara med på fotbollscupen! Du är underbar :)


Hohoh, vad fel det kan bli!:d Hilda fyller naturligtvis 17, och inte 27 :D

ANNONS
Av Rosanna - 19 januari 2008 19:05

Hade en grymt otäck dröm i natt, och jag vågade inte somna om efter den. Så jag var tvungen att messa runt lite för att se om det möjligtvis fanns någon som var vaken runt halv sex för att kunna göra mig sällskap eller få mig på andra tankar. Robin blev min räddare i nöden, tack vännen (:

Somnade iallafall om igen efter ett tag och upp igen vid sju! Är det något jag verkligen gillar, är det att vakna upp två toimmar innan man ska dra och bara sega sig framåt. Äta frukost i lugn och ro, sminka sig, klä på sig osv och inte behöva stressa! Grymt helt enkelt! :)

Pappa och mina två syskon följde med mig till skolan, hade en italienska lektion och sedan visade jag dem runt lite.. Mest för att mamma ville att de skulle se var jag går osv.. Efter det drog vi och handlande en massa mat inne på maxi och sedan hemåt. Väl hemma hos mig släpade jag in tvättkorgen till tvättstugan och började tvätta en massa kläder samt stryka en massa. Så när jag väl kom hem så hade jag med mig grymt mycket kläder! Hittade några tunikor djupt inne i garderoben igår, och fytusan vad jag vill ha sommar nu!

Efter allt slit så la jag mig i soffan och såg på Shall we dance och tände lite ljus och hade det mysigt. Tog tag i allting och diskade undan allt vi använde igår, och det var inte lite! Fyra tjejer + massa läsk och glass = mycket disk! 

Ätit middag har jag också hunnit med, blev pasta med en massa brieost och tomater på, rikigt gott faktiskt :)


Snart kommer mamma förbi och vi ska kolla på några hotell och spa, ska åka iväg någon helg nu innan våren kommer när vi båda är lediga. Sen ska vi bänka oss i soffan med en bra film och liknande, blir mysigt!

Av Rosanna - 19 januari 2008 09:00

Sitter med datorn mot fönstret där man ser ut till balkongen. Samma balkong som för 2 år sedan som på bilden.. Fast nu regnar det, och jag är två år äldre.. suck.


 Av Rosanna - 18 januari 2008 22:05

Fick dessutom höra lite smaskigt skvaller om en kille som går i min skola, som jag bara älskar att spana in pga hans otroliga kropp och hans tatueringar. Fick veta två rikigt galna grejer. Han är 90a,  ekvationen: snygg som fan + tatueringar + grym klädstil = en ett år äldre än mig, snygg kille. det går inte ihop i huvudet på mig! Men fick dessutom höra att han jobbar på ett speciellt gym i närheten av mig, vad var det vi sa Hilda? Ska jag ta tag i mitt nyårslöfte och börja träna på gym nu också (; ?

Av Rosanna - 18 januari 2008 21:53

Nej, klockan är inte ens tio men jag funderar på att krypa ner under täcket och stanna där tills sju imorgon bitti. Sen ska jag upp och iväg till skolan. Har nämligen öppet hus på skolan, och jag har en italienska lektion jag inte har råd att missa som sagt. Så nu ska jag klä av mig, krypa ner och försöka somna. Grym fredagskväll, faktiskt! (;

Sov sött vänner!


puss!

Av Rosanna - 18 januari 2008 21:02

Grymt härlig dag har det varit! Började med en halvtimmes kost-teori och uppgifter och hade sedan en och en halvtimmes basketmatch , tjejer mot tjejer. Gick rikigt bra och alla gav vad de kunde. I omkläningsrummet stod Hilda i sina svarta hotpants med rosa ugglor på, och otroligt pigg och glad som jag var så utbrast jag " Jag anar ugglor i mossan"! Var nog bara jag och Hilda som förstod vad jag menade just då.. men ett gått skratt fick vi oss iallafall.

Därefter gick dagen sakta men säkert framåt, hade matte, italienska och naturkunskap innan jag fick gå hem för dagen. På bussen hem somnade jag, och sov ändå tills det var dags för mig att stiga av. Kom hem och var helt plötsligt jätte pigg! Så vad gjorde jag? Jo, jag städade från 15.30 till middagen. Middagen betod av grymt goda baguetter med en massa brie och tomater till, mums!
Efter middagen drog jag iväg till bastun, stod och slåg lite på boxningssäcken i ca en halvtimme innan jag drog av mig kläderna och satte mig i bastun. I med hårinpackning, rakade benen osv. Riktigt skönt med lite "självomsorg" , måste få ta hand om sig själv lite extra då och då :)

Kvällen blir lugn för min del, ska upp till skolan imorgon på öppet hus. Har en italienska lektion imorgon jag inte har råd att missa, måste ge allt om jag vill ha mitt betyg i ämnet (: Sedan ska även min lillayster med och se lite på skolan.. så det blir nog ett par timmar där innan jag kommer hem och ser vart dagen tar mig.

Sitter framför datorn nu, kaffekoppen brevid mig och hudlotion i handen. Ska smörja in mig, kila ner och se lite på film och fördriva tiden ett tag innan jag lägger mig ned i sängen och sussar sött.


Av Rosanna - 17 januari 2008 22:28

Sov sött vänner.


Och jag tänker på dig någotn grymt nu när jag ligger under täcket helt ensam...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se