Alla inlägg under januari 2008

Av Rosanna - 22 januari 2008 10:49

Ligger i sängen med tre tjocktröjor, två täcken och raggsockor på fötterna! Mitt ansikte känns helt svullet och mitt huvud känns tyngre än resetn av min kropp. Usch.

Gårdagen var trevlig. Åkte och handlade mat med pappa, sedan tog jag det lungt hemma hos oss.. strök kläder och såg på film. Middagen åt vi på Vapiano, sturegatan 12 har jag för mig. Åt en arrabbiata, grymt stark tomatsås och pasta. Vi var hemma runt halv tio tiden har jag för mig.. så jag somnade rätt så fort efter det :)

Kikar iallafall lite på valkatalogen här. Kommer att bli ett svårt val, som dock måste göras. Hittat ett par kurser som intresserar mig lite iallafall, Genuskunskap, Body Balance A, Mediekommunikation A, Litterär gestaltning och retorik A. Men vi får se, har fram till 5 fabruari till att bestämma mig, sedan gäller mina val i två år.. men det ska nog gå bra! :)

Ska ta och försöka ta mig upp ur sängen och koka lite te, behöver lite värme!

ANNONS

(:

Av Rosanna - 21 januari 2008 00:25

Nej, ska nog slita mig från datorn och försöka somna. Druckit grymt mycket cider ikväll igen, så är fortfarande pigg som satan. Ledig imorgon, eller jaa idag blir det ju. Skönt att ha en ledig måndag.. runt sextiden imorgon ska vi ut och äta med tjejerna. Hilda ska firas med mat och snack, det vi kan bäst, right ;) ?

ANNONS
Av Rosanna - 20 januari 2008 19:52

    Helt otroligt hur många puckade killar jag har hunnit samla på mig på msn under ett par år. Var har deras hjärna hamnat? Hatar när killar ska vara sådär på, vilja träffa en osv, men när de får en diss så förstår de verkligen inte! De fortsätter att tjata, men på ett annat sätt. " Vi kan lära känna varandra först" "vad jobbar du med?" "Festar du mycket" osv, suck jag är så jävla trött på alla killar. Dags att skaffa mig en helt ny msn och bara ha bra killar där. Sådana som man redan känner, sådana som man vet att de inte är ute efter lite nuppande och sedan adjö. Sådana som är riktiga killar. Inte några jävla " vi kan lära känna varandra *spelar otroligt falsk* innan vi ses, det blir väl bra? Så kan vi se på en mysig film tillsammans och bara snacka" In my ass.

Av Rosanna - 20 januari 2008 17:07

Helt galet underbar dag idag! Solen har visat sin bästa sida, jag har hittat alla saker till Hildas present, fikat tre gånger, tagit  bilder och annat smått och gott :) Nu sitter jag här med nyaste numret av Rodeo, en kopp te och håret i en löjlig liten boll mitt på huvudet. Ser ut som den där lilla figuren i mumintrollet, ni vet hon med klänningen, lite röd och håret i en knut på huvudet, vad fasen heter hon?


Lilla my heter hon! Tack :)


Likheterna finns där, right ;) ?

Av Rosanna - 20 januari 2008 11:13

Grym dag idag! Solen skiner, och mitt största problem är vilka skor jag ska ha på mig. Varför kan inte varje dag vara liknande denna? Nej fy tusan, solen gör mig superdupermega glad, jag älskar det! Alla större problem flyttas undan i hjärnan, och allting bara flyter på, I fucking love this!

Av Rosanna - 20 januari 2008 09:35

(Är, är) Är det så här?

(Så) här finns ingenting att klaga på
För el och rinnande vatten det har jag dagen lång
Jag har en iPod om jag vill ha klagosång
Och en arbetsdag som är lagom lång
Har vunnit titlar med min gatukonst
Numera nummer ett här i falukorv
Så ni kan inte tysta mig som Falun Gong i Babylon
För dom räknar ju min röst när det blir valomgång
Jag kan utbilda mig nu det är bara att ett lån
(Här, här) här finns ingenting att klaga på
Mitt liv går framåt som ett marathon
Dom spelar vår låt hela dagen lång
Vet inte varför men det saknas nåt
Det är som att låtsas som det regnar i en hagelstorm
Så jag borde väl va lycklig utan klagomål
(För) här finns ingenting att klaga på

[Ref]
Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem
Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem, det är inga problem

Jag har klippt mig skaffat ett jobb och lite brösthår
Flickvän och en garderob med mössor
Så jag borde vara lycklig nu
Eller vadå
Eller vad tycker du?
Mina problem är små, jag har en egen tv-vrå med ps2
Hörru vad är det då som står i vägen för att vara lycklig nu?
(Vad, vad, vad) Hörru vad tycker du?
Jag har en jävligt fet lägenhet i Hägersten som säkerhet
Så att jag säkert vet att jag kommer att bli lycklig nu
(Eller hur)
Och jag är en av de bästa i gemet har f-skattesedel
Och sponsordeal så det är bäst att det leder till att
Till att livet får ett lyckligt slut
Jag kanske borde vara lycklig nu

[Ref]

Jag blir galen snart för varje dag av mitt liv är galenskap
Nu när jag har det bra
För du jag växte upp som barn i Afrika
Så jag har sett baksidorna i Afrika
Så nu idag borde jag va riktigt lycklig
Men känner mig nog mera som en vingklippt pingvin
Samvetet säger en sak, lust något annat
Det lär väl även dom va överens om

Se mitt stora problem är att mina problem
Är så pass små att dom knappt räknas som problem
Men dom gör lika ont för det så sjung med

Av Rosanna - 20 januari 2008 09:23

Ätit en grym frukost såhär tidigt på  morgonen, rikigt gott var det! Nu funderar jag på att ta en kort promenad innan jag ska hoppa in i duschen och fixa till mig. Jätte fint väder ute just nu, lite småkyligt men solen skiner, alltid något!

Vet inte rikigt varför jag vaknade upp så idigt som jag gjorde, kan ha något med att göra att solen sken mig i ansiktet så att jag vaknade.. Men jag åker hemifrån runt tolv iallafall, sen fikar vi och sedan får jag se hur det blir.. antingen stannar jag inne och väntar på att tvillingen ska lsuta, eller så åker jag hem o0ch fixa med lite kläder som ska tvätas, strykas osv. Ska även be mamma kolla om hon kan sy om en klänning åt mig innan vårvärmen kommer! (:

Av Rosanna - 20 januari 2008 00:02

Nej, nu börjar det bli dags för mig att krypa ner i sängen och mysa ett tag innan jag somnar! Helt otroligt vad jag saknar lite manligt sovsällskap. Varför ska det vara så svårt att få?


Sov sött sötnosar!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se