Alla inlägg under januari 2008

Av Rosanna - 23 januari 2008 19:04

Jag tror att jag har blivit beroende av apelsiner gott folk. Jag äter dem jämt och ständigt, kanske i brist på annat att göra..

Var en rätt så tuff dag idag, skolan började 10.25 och jag kom hem runt 17 tiden, långt efter vad jag brukar göra på onsdagar. Men men.. någon som såg det sista målet i handbollsmatchen idag? Spanien - Sverige? När sverige gjorde sista målet hoppade både jag och pappa sm glädjeskutt. Grymt mål helt enkelt!

ANNONS
Av Rosanna - 23 januari 2008 09:22

Vanligtvis är onsdagar min favoritdag, mycket pga att vi bara har tv timmar i skolan. Men idag ska vi p studeibesök på naturhistoriska, så det blir en dag som börjar 10.25 och slutar runt 17.. grymt.

Men en snäll far som jag har, så får vi skjutts till skolan, så jag ska snart klä på ytterkläderna och gå hem till pappa. Sitta i en varm bil hela vägen till skolan istället för att åka buss och pendeltåg med åtminstonde 1200 andra Rudbeck elever, svårt val? Nej!


Puss babes!

ANNONS
Av Rosanna - 22 januari 2008 22:03

Suttit i timmar och försökt göra en överraskning åt en sötnos, men jag klarar inte ens av de enklaste programmen på datorn! Nu ger jag upp!!
Och ja, han är grymt söt.

Av Rosanna - 22 januari 2008 20:44

Favorit i repris

Av Rosanna - 22 januari 2008 19:25

Blir nog hemma imorgon också, mår lite bättre. En aningen bättre.. 0.003 % bättre. Men man vet aldrig, jag kanske blir superduper frisk under natten? *Hoppas hoppas*! Jag hatar nämligen att ligga hemma, alldeles ensam och när ingen rolig är inne på msn under dagen för att de har skola eller jobbar.


I helgen ska jag också jobba, yes! Vad kul det kommer att bli och servera folk med en silverbricka i handen, dundrande huvudvärk och med ett rikigt falskt leende på läpparna. Nej, nu ljög jag, leendet är ofta på riktigt, jag gillar mitt jobb. Även om jag hatar att gå upp och plocka tornsviten, som kostar 10 000 per natt, galet!

Av Rosanna - 22 januari 2008 17:20

Sitter och pratar lite med min storesysters sambo på msn, vi bda verkar ha det väldigt tråkigt idag..


Kurre // jobbar säger: du behöver ingen karl
Kurre // jobbar säger: dom bara knullar stora katter

Rosanna behöver en karl säger: jag kan vara en stor katt

Kurre // jobbar säger: näääe

Kurre // jobbar säger: tror inte du e så hårig

Rosanna behöver en karl säger: Men det finns sådana små fula katter utan något hår på kroppen!

Kurre // jobbar säger: sant

Kurre // jobbar säger: du kan va en stor sån

Rosanna behöver en karl säger: Jaa! (:


Rättelse! storesysterns inneboende pojkvän;P

Av Rosanna - 22 januari 2008 16:33

Behöver jag nämna att dagens klädsel är mjukisbyxor och gamla långärmade tröjor? Oh, känner mig verkligen tråkig idag! Hade åtminstonde kunnat ta mig en promenad, men ingen ork. Vilja finns där, men orken finns absolut inte där. Rosanna, ryck upp dig!

Skulle åkt och hämtat medlemskortet på friksis igår också, men hann aldrig. Så det blir förmodligen på torsdag eller liknande. Synd att vi gör ett studeibesök på resurstiden imorgon, hade varit gott om tid att hämta det imorgon. Måste komma igång med träningen, känns mig mest bara otroligt stor och lat just nu.

Av Rosanna - 22 januari 2008 14:38

Fått i mig en apelsin och en kopp kaffe, somnade runt elva och sov tills för en timme sedan. Tog ett par alvedon och somnade nästan direkt, alvedon har den verkan på mig.


Ligger med datorn i knät, en massa kuddar och ytterligare en kopp kaffe i sängen. Lyssnar på Paolo Nutini och försöker skriva in en liten redovisning om miljöpartiets HBT- politik. Pappa kom förbi nyss och undrade ifall jag ville äta lite osv, men nej jag har ingen ork.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se