Alla inlägg under januari 2008

Av Rosanna - 25 januari 2008 12:33

Har precis haft två föreläsningar i skolans aula, nu väntar vi på att klockan ska bli ett så att vi får komma in i ett klassrum där vi ska få lyssna på ännu en föreläsningn innan vi får gå hem för dagen. Även om ví inte hunnit  vara i skolan så himla länge än så har det hänt en massa roliga saker som vi skrattat som tusan åt. Pappersbollskrig i aulan, en skolvakt som kallat mig för vacker och liknande.

Vi slutar två, därefter ska jag åka hem och packa lite för att sen åka hem till Anniina. Ska jobba både lördag och söndag..ANNONS
Av Rosanna - 24 januari 2008 21:11

Imorgon har vi mr-dag, alla vi som läser samhälle A alltså. För er som inte vet vad mr-dagen innebär, är det "mänskilga rättigeheter dagen", då vi ska på olika föreläsningar i aulan osv. Från 9 till 14 ska detta hålla på, halleluja - moment!

Anyway, jag har lyckats bra med min viktnedgång/ träning. Gått ner ett kilo denna vecka, alltid något, right? Vill ha sommaren här nu dock! Ligga på stranden och glassa, sitta i en mysig park och äta glass, alla fina klänningar, sommarnätter osv!

ANNONS
Av Rosanna - 24 januari 2008 20:10

Två apelsiner och 1.5 liter vatten tyngre efter mitt lilla mellanmål (:

Blev en rätt så lugn dag idag, inte så mycket i skolan nu. Allting kommer veckorna 6-8 då alla kursprov kommer osv. Borde börja plugga lite italienska och matte redan nu, men har jag orken? Nej.

Sitter här i min "nya" Kookai bikini. "Nya" eftersom jag köpten den förra sommaren, men använde aldrig den eftersom jag köpte en ny svart sen för att det var urdåligt väder i sverige och mina bröst fick inte plats i den sen efter det:(  ..Anyway,kookai bikinin kan användas hemma, muhaha! Men har precis smörjt in mig, så jag kan inte klä på mig än..


Börjar 9 imorgon och slutar runt 14. Därefter ska jag hem, hämta min bärbara älskling, lite mat och kläder och sedan dra hem till systerknyster.

Av Rosanna - 24 januari 2008 17:32

Tvillingen komer inte hem förens efter halv elva, så jag har hela huset för mig själv.. På med bus och sedan springa runt i bikini?! Yes! Middagen består nog av apelsiner, bivit beroende av dem!

Av Rosanna - 23 januari 2008 20:49

Blir ingen sen kväll med Rosanna ikväll nej. Jag ska ta allt pick och pack och slänge ner det för sängen, springa ner till badrummet, tvätta bort sminket och bortsa mina kära små vita tänder i tre minuter. Men när jag är klar med det, då fan ska jag springa uppför trapporna igen och somna av utmattning. 21.20 - 06.00 sover jag, men ni får jättegärna störa om ni är söta och har lite mindre bröst än mig! :)

Av Rosanna - 23 januari 2008 20:29

Springer runt här i bikini. Mitt i januari! Haha, har precis smörjt in mig, och eftersom krämen är så himla fet så väntar jag med att ta på mig mer kläder. Druckit en kopp te och ätit en risifrutti också, så lite energi har man allt :)t

Imorgon ska jag till skolan runt åtta, kommer hem runt fyra. Underbart, eller hur?

Av Rosanna - 23 januari 2008 20:06

Väldigt mycket youtube.com nu, men men..! :)


Från Hildas födelsedagsmiddag som vi åt ute på sturegatan 12 har jag för mig.. Vapiano heter stället iallafall, och Hilda fick en liten box med dateprylar :)

Av Rosanna - 23 januari 2008 19:13

Hade italienska idag också. Eftersom det är en massa betygsnack på g just nu, så satt vår lärare ute i korridoren med andra elever när Jerez hittade Hildas kryckor.. Resultatet blev följande: Jerez stod och pekade med ena kryckan på mig. Han hittade på en liten dans med kryckorna som danspartner, och han skulle testa hur länge han kunde hålla sig uppe i luften med hjälp av dessa kära kryckor.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se