Alla inlägg under januari 2008

Av Rosanna - 28 januari 2008 17:10

Min kära tvilling håller på och steker pannkakor åt oss till middag, mums! :) För övrigt är jag helt död i kroppen och huvudet.. puss

ANNONS
Av Rosanna - 28 januari 2008 10:59

Morgonen var riktigt mysig.. :)


Jaha, då har jag precis tryckt i mig en tallrik med pasta pesto och en macka med kikärtsröra på, mums! Pappa min skjuttsar mig till tåget, så vi åker om 25 minuter eller så..


  • 07.00 - 07.40 promenad med mamma.
  • 08.00 - 08.30 frukost
  • 09.00 - 11.10 Sminka mig, fixa väskan, kläder och äta lunch
  • 12.40 - 16.00 Skola, har italienska, samhälle och svenska lektioner!
  • 18 - äta middag med familjen, planera lite osv.
  • 19 - Måste verkligen ta och städa! Hela övervåningen är fylld med kläder, blir lätt så när det bor två tjejer ensamma som har svårt för att bestämma sig.
  • 20 - min lugna stund börjar nu! Ansiktsmask, musik, msn osv.
ANNONS
Av Rosanna - 28 januari 2008 08:42

Lite mer vakna upp musik!

Av Rosanna - 28 januari 2008 08:33

Jag själv har varit uppe sen halv sju för att en viss Robin väckte mig med sitt sms.. men såmånga gånger som jag somnat i telefon när vi pratat så antar jag att jag var värd det! Gick in till mamma runt sju och sedan gick vi på en 40 minuter lång promenad. Pratade lite om skola,jobb och träning. Efter det åt vi frukost och jag är jätte pigg nu! Ligger i sängen och kollar runt lite, ska åka hemifrån 11.20 så det är ett tag kvar..


Av Rosanna - 27 januari 2008 22:20

Nej mina vänner, nu sitter jag här med en grym ansiktsmask som jag ska tvätta ur, sedan ska jag krypa ner i sängen, ska bli mysigt :) Ska upp tidigt imorgon och gå på långpromenad med mamma!

Pussar!

Av Rosanna - 27 januari 2008 21:41

Sitter här med mina underbara victoria's secret trosor och sportbh, grym kombination! Ska snart dra på mig mjukisbyxor och en tröja, sedan gå ner till busshållsplatsen. Sen ska vi hem och sova, underbart (:

Av Rosanna - 27 januari 2008 20:45

Sitter här i bikini och badrock, tog mig en lång dusch med en massa inpackningar. Håret är fint nu, flätat och allt, naglarna är målade och fixade, har smörjt in mig i en härlig body lotion, druckit en kopp kaffe med lillesystern och sett på ett avsnitt av andra avenyn. En riktigt mysig kväll helt enkelt! Fattas väl bara en sak, och det är att han skulle vara här. Men man kan inte få allting på samma gång, eller hur!?

Av Rosanna - 27 januari 2008 18:39

Har varit en lång helg, och nu är jag alldeles på gränsen till att somna sittandes i sängen. Jobbade både igår och idag, så nu sitter jag med en grym träningsvärk i både ben och armar. Men det var det värt kan man ju försöka inbilla sig..

Kom hem för en stund sedan och åt middag med lillesystern och pappa. Det blev en quinoaröra med kyckling och en sweet chili sås till, rikigt gott! Imorgon börjar jag egentligen 12.40, men eftersom min käre tvilling börjar en timme tidigare så tänkte jag åka med henne, så att hon slipper åka ensam! Men först ska jag sova ut ett tag, och gå på en skön promenad med mamma.


Nu ikväll ska jag ta en dusch, smörja in mig och fixa lite småsaker, ciao bello!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se