Direktlänk till inlägg 30 januari 2008

You are so sexy my love

Av Rosanna - 30 januari 2008 20:36

Sitter här alldeles ensam framför brasan och funderar på att skriva ner lite skoluppgifter och sedan gå och lägga mig. Ska försöka ta mig upp redan vid 6 imorgon så det behövs nog x antal timmar sömn.. :)


Kom hem runt fyra tiden också, låg i sängen och pratade med Matte i telefon i en timme innan jag drog mig hem till mamma och pappa för att prata lite om vad som hänt, rätt så allvarliga saker skulle man kunna säga.

Försökt att få tag på en viss sötnos också, men nej han svarar inte.. kanske kan det ha att göra med att han är upptagen med sitt nu när han ligger inne i lumpen. Anyway (:

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se