Direktlänk till inlägg 30 januari 2008

Rubrik saknas

Av Rosanna - 30 januari 2008 09:07

Godmorgon sötnosar!

Vaknade upp halv åtta för att duscha, var grymt jobbigt att ta sig upp av någon anledning. Duschade, klädde på mig och sminkade mig innan jag åt frukost..Snackade med mamma och nu har vi bokat vår sparesa till Uppsala! Åker i slutet av mars, blev lite sent eftersom båda har jobb och liknande, men det blir iallafall av (:

Har dansat runt i huset med tvillingen, lyssnar på musik och skuttar runt. Sitter också och för ner vad jag åt till frukost idag, ska föra ner allting jag äter och sedan räkna ut mitt energiintag under ett dygn. Skoluppgift, alltså inget jag skulle vilja hålla på med. Skulle nog  må bättre om jag inte visste hur tjock jag egentligen är, alltså inte tjock på utsidan utan inne i kroppen, förstår ni?


Anyway, ska snart kila iväg till skolan och ha en naturkunskapslektion och lite italienska, därefter ska jag och Hilda fika och passa på att plugga lite italienska, har kursprov i det nästa vecka! Eventuellt träffar jag Matte också.. vi får se hur det blir med den saken! (:

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se