Direktlänk till inlägg 29 januari 2008

Desperat behov!

Av Rosanna - 29 januari 2008 18:09


Jag behöver en man i mitt liv.. typ nu?! En man som kan massera mig när jag har ont i axlarna, en man som tycker att min rumpa är den snyggaste han sett. en man som jag bara villl slita av kläderna på och ta överallt.. någon att skratta med, äta en massa mat med, någon som är tre gånger bättre än mig på matte, någon som kan stå ut med att se mig omsinkad med ett ruffsigt hår på morgonen, någon att mysa med osv. Ge mig en jävla man nu!PS. Om han ser ut som någon av dessa hetingar,har lite tatueringar, snyggt hår eller snaggad, grym klädstil och passar in på det jag vill ha där uppe,  så kan ni lämna nummret här!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se