Direktlänk till inlägg 23 januari 2008

Spanien - Sverige

Av Rosanna - 23 januari 2008 19:04

Jag tror att jag har blivit beroende av apelsiner gott folk. Jag äter dem jämt och ständigt, kanske i brist på annat att göra..

Var en rätt så tuff dag idag, skolan började 10.25 och jag kom hem runt 17 tiden, långt efter vad jag brukar göra på onsdagar. Men men.. någon som såg det sista målet i handbollsmatchen idag? Spanien - Sverige? När sverige gjorde sista målet hoppade både jag och pappa sm glädjeskutt. Grymt mål helt enkelt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se