Direktlänk till inlägg 22 januari 2008

Lite bättre iallafall..

Av Rosanna - 22 januari 2008 19:25

Blir nog hemma imorgon också, mår lite bättre. En aningen bättre.. 0.003 % bättre. Men man vet aldrig, jag kanske blir superduper frisk under natten? *Hoppas hoppas*! Jag hatar nämligen att ligga hemma, alldeles ensam och när ingen rolig är inne på msn under dagen för att de har skola eller jobbar.


I helgen ska jag också jobba, yes! Vad kul det kommer att bli och servera folk med en silverbricka i handen, dundrande huvudvärk och med ett rikigt falskt leende på läpparna. Nej, nu ljög jag, leendet är ofta på riktigt, jag gillar mitt jobb. Även om jag hatar att gå upp och plocka tornsviten, som kostar 10 000 per natt, galet!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se