Direktlänk till inlägg 22 januari 2008

Jag? Katt?

Av Rosanna - 22 januari 2008 17:20

Sitter och pratar lite med min storesysters sambo på msn, vi bda verkar ha det väldigt tråkigt idag..


Kurre // jobbar säger: du behöver ingen karl
Kurre // jobbar säger: dom bara knullar stora katter

Rosanna behöver en karl säger: jag kan vara en stor katt

Kurre // jobbar säger: näääe

Kurre // jobbar säger: tror inte du e så hårig

Rosanna behöver en karl säger: Men det finns sådana små fula katter utan något hår på kroppen!

Kurre // jobbar säger: sant

Kurre // jobbar säger: du kan va en stor sån

Rosanna behöver en karl säger: Jaa! (:


Rättelse! storesysterns inneboende pojkvän;P

 
ANNONS
 
Anniina

Anniina

22 januari 2008 17:50

Så seriösa behöver vi inte vara när vi skriver, storasysterns sambo :P

http://anniina.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se